Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2021

#NEFOLY Νεφτσί-Ολυμπιακός 0-1: Έκανε αυτό που έπρεπε και ετοιμάζεται για ομίλους!





Πως μια πρόκριση στον Γ' Προκριματικό Γύρο του Champions League εξασφαλίζει στους Πειραιώτες ευρωπαϊκή παρουσία μέχρι τον χειμώνα!

Χάρη σε ένα γκολ του Μασούρα στο 15′ ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Νεφτσί με 1-0 στο Μπακού και στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει μια εκ των Λουντογκόρετς ή Μούρα.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι και παρότι παρατάχθηκαν με σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών απουσιών, κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους και να εξασφαλίσουν ουσιαστικά την παρουσία τους σε ομίλους! Το μόνο ερωτηματικό είναι ποιας διοργάνωσης.

Όπως εξηγεί το sdna.gr: Στον επόμενο γύρο ο Ολυμπιακός περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς – Μούρα. Σε περίπτωση που προκριθεί, τότε θα παίξει στα πλέι-οφ του Champions League και αν περάσει κι από εκεί, τότε θα περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν αποκλειστεί στον επόμενο γύρο είτε από τους Βούλγαρους είτε από τους Σλοβένους, τότε «υποβιβάζεται» στα πλέι-οφ του Europa League.

Σε περίπτωση που προκριθεί τότε θα παίξει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, ενώ σε περίπτωση νέου αποκλεισμού τότε θα παίξει στους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League.

Δηλαδή ο Ολυμπιακός μόνο με την πρόκριση του επί της Νέφτσι Μπακού εξασφάλισε τουλάχιστον 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια, με με δεδομένη την μίνιμουμ παρουσία του στους ομίλους του Europa Conference League (στο χειρότερο σενάριο).

Οι συνθέσεις:

Νεφτσί (Σαμίρ Αμπάσοφ): Μεμέντοφ, Μπουλούντοφ (31′ Αμπάσοφ, 82′ Μουραντμπαϊλί), Εμπότζ, Στάνκοβιτς, Μπασκ, Καν, Χαραμίζ, Μαχμούντοφ, Μπουγκρίν (82′ Νατσάφοφ), Λαβάλ (82′ Αλιζαντά), Μέσα Κόλι (65′ Ζουλφουγκαρλί)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Μπα, Σισέ, Σουρλής, Κούντε, Βαλμπουενά (76’ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (82’ Βρουσάι), Χασάν (86’ Ελ Αραμπί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου