Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2021

Σε διαθεσιμότητα ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσεπης που έβρισε τον πρωθυπουργό με βιντεο στα social media – Εβριζα ένα κολλητό μου απαντά ο ίδιος


 

Άμεση ηταν η αντίδραση της αστυνομίας σε υβριστική ανάρτηση που ανέβασε ο Τάσος Ποτσέπης, με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να διατάσει διοικητική έρευνα για τα λεγόμενα και το βίντεο του συνοριοφύλακα που είναι γνωστός από τη συμμετοχή του σε παλιότερες εκπομπές ως «Αγάπη Μόνο».

Ο Τάσος Ποτσέπης υπηρετεί ως συνοριοφύλακας τη Χίο και όλο το τελευταίο διάστημα, κάνει συνεχώς αναρτήσεις ενάντια στα μέτρα για τον κοροναϊό αφού φαίνεται να είναι οπαδός του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Ο συνοριοφύλακας δικαιολόγησε την ανάρτησή του, λέγοντας ότι αναφερόταν σε ένα παλιό φίλο του με τον οποίο βρίσκονται σε διαμάχη. «Τα fake news της χώρας με στοχοποιήσανε με δόλο γράφοντας πως βρίζω τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη», σημειώνει πιο κάτω.

Να σημειώσουμε οτι ο συγκεκριμένος μπήκε στην αστυνομία επι Χρυσοχοΐδη παρολο που υπήρχαν εντονες αντιδράσεις οταν είχε ανακοινωθεί η πρόσληψη του λόγω του εκκεντρικού χαρακτήρα του που δεν συνάδει με φρουρό της τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου