Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2021

Θοδωρής Ιακωβίδης για Πύρρο Δήμα: Μας πέταξαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, πραξικοπηματικά – Τρώγαμε σε συσσίτιο


 

Για την «απομυθοποίηση» του Πύρρου Δήμα και τις ευθύνες του ως προέδρου της ομοσπονδίας άρσης βαρών είχε μιλήσει ήδη από τον Ιανουάριο του 2018 ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ήταν η περίοδος που ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είχε δώσει εντολή να γίνει έξωση από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ είχε απομακρύνει εντελώς άκομψα (με mail) και τον Βαλέριο Λεωνίδη από τη θέση του προπονητή.

Θοδωρής Ιακωβίδης για Πύρρο Δήμα: «Μας πέταξαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, πραξικοπηματικά – Τρώγαμε σε συσσίτιο»

«Τον καταλαβαίνω τον Θοδωρή. Έχει δίκιο το παιδί. Συμφωνώ μαζί του», δήλωσε χθες ο Πύρρος Δήμας, προσπαθώντας μάλιστα να ρίξει και ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Μια συνέντευξη όμως του Θοδωρή Ιακωβίδη στην “Καθημερινή” το 2018 βάζει τα πράγματα στη θέση τους και δείχνει την απίστευτη υποκρισία του Πύρρου Δήμα.

Με πληροφορίες απο το 2020mag.gr

«Μας πέταξαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, πραξικοπηματικά. Ευτυχώς, έχω τον σύλλογό μου, τον Παναθηναϊκό για να κάνω προπονήσεις. Όσα παιδιά είναι από επαρχία, θα αναγκαστούν να φύγουν γιατί δεν έχουν ούτε πού να μείνουν. Ξεκίνησα το άθλημα έχοντας τον κ. Δήμα ως ίνδαλμα. Πλήρης απομυθοποίηση. Άλλο στο “γυαλί” και άλλο στην πραγματικότητα. Μας “κρέμασε” και έβαλε για εθνικό προπονητή έναν άνθρωπο που είχε κατηγορήσει την ομάδα του για χρήση ουσιών, άσχετο εάν στη συνέχεια τα “μάζεψε”. Τι να σας πω; Ότι τρώγαμε στο συσσίτιο ενορίας στην Καλλιθέα; Ας είναι καλά ο πατήρ Σισώης, τίποτα άλλο», είχε δηλώσει ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου