Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2021

«Κατέβασε ρολά» το εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό, λόγω βλάβης στο κλιματιστικό!





Στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο... Μαρούσι παρέπεμψαν οι υπεύθυνοι της δομής, όσους κατέφθασαν στο Ελληνικό για το προγραμματισμένο ραντεβού τους!


Κλειστό παραμένει από χθες, Κυριακή 1 Αυγούστου, το εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό, καθώς παρουσιάστηκε βλάβη στο κλιματιστικό του κτιρίου!

Ως εκ τούτου και ένεκα των ακραίων θερμοκρασιών που επικρατούν εδώ και μέρες στη χώρα μας, εμβολιασμοί στη συγκεκριμένη δομή δεν πραγματοποιούνται πλέον. Μάλιστα, στην περίπτωση που αναρωτιέστε, γνωστοποιήθηκε πως οι αρμόδιοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην επισκευή του κλιματιστικού, αφού το κτήριο θα γκρεμιστεί μετά το πέρας της εμβολιαστικής εκστρατείας!

Επίσης, πέρα από το γεγονός της συνεπακόλουθης καθυστέρησης της εμβολιαστικής διαδικασίας, τη στιγμή που τα νέα περιστατικά του κορωνοϊού παραμένουν ιδιαίτερα υψηλά στην Αττική, υπάρχει και εκείνο της ταλαιπωρίας των πολιτών, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που έφτασαν στον χώρο για το προγραμματισμένο ραντεβού τους, αγνοώντας το τι έχει συμβεί και ήρθαν αντιμέτωποι με τους υπεύθυνους, οι οποίοι τους παρέπεμψαν στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο… Μαρούσι!


Κι όλα αυτά, εν μέσω του νέου σφοδρού κύματος καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου