Κυριακή, Αυγούστου 01, 2021

Η συγκλονιστική δήλωση του Γιάννη Αντετοκούμπο, με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα


 

Μία συγκλονιστική δήλωση του Έλληνα πρωταθλητή του NBA Γιάννη Αντετοκούμπο, Που πραγματικά μας γεμίζει υπερηφάνια για το ήθος αυτού του υπεραθλητή που τιμά την σημαία και τις αρχές που πολλοί εξ ημών έχουμε λησμονήσει.

Όταν τον ρώτησαν εάν η κατάκτηση του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο ήταν η καλύτερη του στιγμή, αυτός έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

6DD67B20 00F5 4897 9699 085546B35011 scaled
Η συγκλονιστική δήλωση του Γιάννη Αντετοκούμπο

«Το καλύτερο συναίσθημα είναι που έγινα πατέρας και θα ξαναγίνω. Δεν το πιάνει το πρωτάθλημα του NBA αυτό το συναίσθημα»!

Ο Γιάννης για ακόμα μια φορά υπενθύμισε τον δρόμο της αρετής, τον δρόμο του πρωταθλητή, τον δρόμο του πολεμιστή, τον δρόμο του έλληνα, που δυστυχώς πολλοί έλληνες έχουν λησμονήσει. Το έχουν λησμονήσει, διότι δυστυχώς κάποια πολιτικά σκύβαλα φρόντισαν να τους «ξεβλαχέψουν».

Σε ευχαριστούμε Γιάννη που εσύ έμεινες πιστός στις αρχές της οικογένειας, της τιμής και της αξιοπρέπειας. Σε ευχαριστούμε που παραμένεις όρθιος σε μία κοινωνία διαβρωμένη από το χρήμα. Σε μία κοινωνία που πολιτικά σκύβαλα φρόντισαν να την εκμαυλίζουν για να μην αντιστέκεται στα εγκλήματα τους.

Γιάννη, κάνεις όλη την Ελλάδα περήφανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου