Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2021

“Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μη εφαρμόσιμα μέτρα”! Σε οικειοθελές lockdown τα μαγαζιά στη Νάουσα της Πάρου μετά τα συνεχή πρόστιμα για “αστείους λόγους”




“Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μη εφαρμόσιμα μέτρα”! Σε οικειοθελές lockdown τα μαγαζιά στη Νάουσα της Πάρου μετά τα συνεχή πρόστιμα γιααστείους λόγους», όπως τονίζουν οι επιχειρηματίες.


Σε μία πρωτοφανή κίνηση προχώρησαν ιδιοκτήτες των μπαρ στη Νάουσα της Πάρου, που αποφάσισαν ομόφωνα να μην ανοίξει κανένα μπαρ και κέντρο διασκέδασης το βράδυ της Κυριακής!

Η απόφαση για το αποψινό λουκέτο ελήφθη μετά τα αλλεπάλληλα πρόστιμα και την αναστολή εργασιών που επεβλήθησαν τις τελευταίες ημέρες σχεδόν σε όλα τα μπαρ της Νάουσας, για «αστείους λόγους», όπως τονίζουν οι επιχειρηματίες.

Σε αρκετές περιπτώσεις γεμάτων μαγαζιών, εντοπίστηκε ένας όρθιος πελάτης και οι επιχειρήσεις κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 5.000 ευρώ και να κλείσουν για επτά μέρες.

«Η απόφαση δεν ήταν συλλογική» δήλωσε ιδιοκτήτης γνωστού μπαρ. «O καθένας αποφάσισε για τον εαυτό του και όλοι καταλήξαμε στο ίδιο πράγμα: Θα μείνουμε απόψε κλειστοί, διότι θέλουμε να προστατεύσουμε τις δουλειές μας και, κυρίως, την ψυχική υγεία μας. Η συνεργασία μας με τις αρχές είναι εξαιρετική, οι αστυνομικοί κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αλλά όλοι προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μη εφαρμόσιμα μέτρα».

Η Πάρος είναι ανάμεσα στα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, με τον ΕΟΔΥ σήμερα να ανακοινώνει 21 νέα κρούσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση συλλόγου καταστημάτων εστίασης Νάουσας:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σημερα μετά την πίεση των ελεκτικων αρχων που ασκείται στα κατάστημα εστιασης και ειδικά στη διασκέδαση, αποφασίστηκε το κλείσιμο των Μπαρ και κέντρων διασκέδασης καθώς και η λειτουργία μουσικής σε όλα τα καταστήματα υγειονομικου ενδιαφέροντος στην περιφέρεια Νάουσας σήμερα.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό επιφέρει ταλαιπωρία στους επισκέπτες μας γιαυτό ζητούμε συγνώμη, δυστυχώς όμως τα καταστήματα εστίασης δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της πανδημίας για μια ακόμη φορα μένοντας απλοί θεατές της στόχοποίησης τους.

με πληροφορίες από in.gr, cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου