Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2021

Δραματική έκκληση εγγονής στο ΟΡΕΝ να πείσει τους παππούδες της να εγκαταλείψουν το σπίτι (video)




«Σε παρακαλώ γιαγιάκα μου φύγετε, πηγαίνετε στην παραλία, δεν μας νοιάζει το σπίτι»


Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην Εύβοια με την κατάσταση να έχει φύγει εκτός ελέγχου. Η φωτιά έχει περάσει ήδη μέσα από τις Ροβιές με δεκάδες σπίτια να έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Την ίδια στιγμή πολλοί κάτοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους ενώ προσπαθούν μόνοι τους να σβήσουν τις φλόγες που γλύφουν τα σπίτια τους. Ήδη πολλοί κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή με βάρκες και ιδιωτικά σκάφη ενώ ένα ferry boat που ξεκίνησε από τον Άγιο Κωσταντίνο μεταφέρει πολίτες σε ασφαλές σημείο.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει η δραματική έκκληση μιας τηλεθεάτριας του Open στους δημοσιογράφους να πείσουν τους παππούδες της να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στο χωριό που έχει ήδη παραδοθεί στην πύρινη λαίλαπα.

Η δημοσιογράφος Μαίρη Γύγου μπήκε στο σπίτι τους και προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι πρέπει να φύγουν, ενώ έδωσε την τηλεφωνική σύνδεση στη γιαγιά της τηλεθεάτριας προκειμένου να της μιλήσει και η ίδια. «Σε παρακαλώ γιαγιάκα μου φύγετε, πηγαίνετε στην παραλία, δεν μας νοιάζει το σπίτι»ακούγεται να λέει σπαρακτικά η εγγονής της






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου