Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2021

Καρδίτσα: «Δεν πήρα χρήματα» ισχυρίστηκε η 45χρονη για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού -Βίντεο



Πάνω από 34 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού μοίρασε η διοικητική υπάλληλος


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που μοίραζε απλόχερα σε πολίτες που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν η 45χρονη διοικητική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας.


Προ ημερών η ίδια είχε δηλώσει σε ανωτέρους της ότι είχε μοιράσει 34 «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού και ότι δεν πήρε ποτέ χρήματα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του ALPHA, αυτό φαίνεται να μην ισχύει και τα πλαστά πιστοποιητικά να είναι περισσότερα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ιδιαίτερα ανησυχητικό θεωρούν οι αρχές το γεγονός ότι η «φάμπρικα» με τα πλαστά πιστοποιητικά ξεκίνησε το καλοκαίρι όταν οι υγειονομικοί φοβήθηκαν ότι θα χάσουν την δουλειά τους λόγω της αναστολής.

Υπενθυμίζεται ότι στο απολογητικό της υπόμνημα η 45χρονη δήλωσε μετανιωμένη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους μπήκε σε αυτή την διαδικασία. «Με την πράξη μου αυτή πίστευα, πεπλανημένα βέβαια, ότι βοηθάω τους ανθρώπους και όχι μόνο τους συγγενείς μου», ανέφερε σχετικά η διοικητική υπάλληλος από τον Παλαμά Καρδίτσας. Επίσης τόνισε πως ο σύζυγός της – ο οποίος είναι αστυνομικός – έκανε κανονικά το εμβόλιο, ενώ τα παιδιά της έχουν κάνει την πρώτη δόση.

Για την υπόθεση έχει διενεργηθεί ΕΔΕ από την 5η ΥΠΕ αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμα σε πόρισμα, έτσι η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί με την επίσημη κατάθεση της 45χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου