Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2021

Σφοδρή καραμπόλα με έναν νεκρό στον Άγιο Στέφανο




Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Άγιο Στέφανο το βράδυ της Τρίτης, 21.09.2021 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός κι ένας σοβαρά τραυματίας

Το τροχαίο σημειώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της Δροσοπηγής, όταν τρία οχήματα συγκρούστηκαν.

Ένας από τους επιβάτες διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία διακόπηκε.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε σφοδρή καραμπόλα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στον Άγιο Στέφανο ανάμεσα σε τρία ΙΧ αυτοκίνητα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον παράδρομο της ΝΕΟΑΛ στο ύψος της Δροσοπηγής στον Άγιο Στέφανο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ στο μοιραίο τροχαίο ενεπλάκη και ένα τρίτο ΙΧ, το οποίο ακολουθούσε.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Αστυνομίας. Σύμφωνα δε με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένας εκ των οδηγών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μετά από επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Σε σοβαρή κατάσταση, εξάλλου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ενώ, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Τροχαίας, εξαιτίας του δυστυχήματος έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία.


Δείτε τις εικόνες από το τροχαίο στον Άγιο Στέφανο



Φωτογραφίες: Intime.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου