Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 16, 2021

Οδηγοί αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης σταματούσαν ξαφνικά για να δουν ένα ασυνήθιστο θέαμα


 

Μάρτυρες ενός ασυνήθιστου θεάματος έγιναν διερχόμενοι οδηγοί σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης καθως ένα ζευγάρι, πιθανώς Ουκρανών έκανε ακατανομαστες πράξεις στο καπό του αυτοκινήτου του.

Μάλιστα σύμφωνα με το cretalive.gr ενα ασυγκράτητο ζευγάρι Ουκρανών “πιάστηκε” εν δράσει… χθες στις 21.00 μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, στην οδό Λόρδου Βύρωνα, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί με τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, έσπευσαν και διέκοψαν τον 36χρονο Ουκρανό και τη σύντροφό του, προκαλώντας απογοήτευση στους περαστικούς που απολάμβαναν το θέαμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε σε κεντρικότατο σημείο, σε κάθετο δρόμο της 25ης Αυγούστου. Κατά τις ίδιες κάποιες πληροφορίες ερωτική πράξη έγινε σε κοινή θεά πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και οι περαστικοί ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν τις αρχές που έσπευσαν και εντόπισαν το ζευγάρι μέσα στο όχημα, με το ζευγάρι να ισχυρίζεται ότι παρεξηγήθηκαν οι κινήσεις του. Μάλιστα η γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι απλώς άλλαζε ρούχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου