Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2021

Γερμανικές εκλογές: Επική γκάφα από τον Λάσετ του CDU – Πρόδωσε τι ψήφισε… on camera! (video)




Ανήμερα της πολυαναμενόμενης εκλογικής αναμέτρησης στη Γερμανία και ο Άρμιν Λάσετ, υπέπεσε σε μία ακόμη γκάφα ολκής!

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ και ήδη κάνουν… πάρτι επ’ αυτού τα social media, ο υποψήφιος για την Καγκελαρία με τους Χριστιανοδημοκράτες, «κατάφερε» να διπλώσει με λάθος τρόπο το ψηφοδέλτιό του, με αποτέλεσμα οι κάμερες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο να καταγράψαν την -υποτίθεται μυστική- ψήφο του.

Σύμφωνα με τους γερμανικούς κανόνες για τις εκλογές, οι ψηφοφόροι πρέπει να διατηρούν κρυφή την επιλογή τους μέχρι τη στιγμή που θα φύγουν από το εκλογικό κέντρο. Ωστόσο, ο επίτροπος εκλογών δήλωσε ότι δεν θα ακυρωθεί η ψήφος του. Όπως αναμενόταν, χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν ειρωνικά το λάθος του επικεφαλής του CDU.

.

Και μια που το σχολιάζουμε, ας αναφέρουμε πως, όπως γίνεται ολοφάνερο από τα σχετικά πλάνα, ο Λάσετ έδωσε και τις δύο ψήφους που δικαιούται στους Χριστιανοδημοκράτες (CDU).

Ως φαίνεται, οι κάμερες προκαλούν αμηχανία στον υποψήφιο διάδοχο της Άνγκελα Μέρκελ , αν κρίνουμε και από το περιστατικό το καλοκαίρι που μας πέρασε, όπου ο τηλεοπτικός φακός τον είχε καταγράψει να γελά, ενώ ανακοινωνόταν πως από τα φυσικά φαινόμενα είχαν χάσει τη ζωή τους 141 άτομα. Μάλιστα, από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ξεκίνησε ο κατήφορος του CDU στις δημοσκοπήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου