Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2021

Χαμός στη Θέρμη: Σύλληψη πατέρα που δεν ήθελε self test για το παιδί του και «παραμέρισε» τη διευθύντρια (video)




Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα - Τι είπε ο 37χρονος


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, όταν ένας 37χρονος πατέρας διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν επιτράπηκε η είσοδος του γιου του στη σχολική μονάδα χωρίς τη κάρτα του self test.

Μάλιστα, φέρεται να εμπόδισε τους υπόλοιπους μαθητές να μπουν στο σχολείο, με συνέπεια να κληθεί στο σημείο η αστυνομία και να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό, η διευθύντρια του σχολείου υπέβαλε μήνυση εναντίον του 37χρονου και ακολούθησε η σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


Κατά την προσαγωγή του έκανε δηλώσεις και αρνήθηκε ότι κινήθηκε απειλητικά προς τη διευθύντρια, λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε και πρόσθεσε πως δεν είναι αρνητής, «αλλά κατά της μάσκας και των self tests. Έχω κάνει άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνω για τον κορωνοϊο».

Είπε ότι θα εξακολουθήσει να πηγαίνει το παιδί με το ζόρι στο σχολείο χωρίς το πιστοποιητικό, υποστηρίζοντας ότι σήμερα μετά το επεισόδιο το παιδί έκανε μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου