Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021

Δράματα στη δεξιά “πολυκατοικία”! “Ομάδα Αλήθειας” εναντίον Κύρτσου γιατί δεν “πανηγυρίζει” που οι αστυνομικοί γάζωσαν τον 20χρονο στο Πέραμα




“Ο τρόπος που σκότωσαν άνδρες της ΕΛΑΣ 20χρονο μικροκακοποιό δείχνει έλλειψη σωστής εκπαίδευσης &επαγγελματισμού.

Επρεπε να τον εξουδετερώσουν με άλλο τρόπο.

Η δύσκολη κοινωνική κατάσταση και η βίαιη συμπεριφορά των παρανόμων βάζουν δύσκολα στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ”.

Αυτό έγραψε για το αιματηρό επεισόδιο στο Πέραμα στο λογαριασμό του στο Twitter ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, που συχνά πυκνά, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ρίχνει “χτυπήματα” κατά της κυβέρνησης για θέματα από την διαχείριση της πανδημίας μέχρι την οικονομία.

Το γεγονός ωστόσο ότι το πνεύμα της ανάρτησής του δεν είχε σε τίποτα να κάνει με αυτό, για παράδειγμα, του Άδωνι Γεωργιάδη που έσπευσε να αναφέρει ότι “είναι απολύτως προφανές ότι οι Αστυνομικοί έκαναν καλά τη δουλειά τους και ότι προστάτευσαν αμυνόμενοι και τη ζωή τους και το κοινωνικό σύνολο. Μπράβο τους” (την ώρα μάλιστα που είχε γίνει ήδη γνωστό ότι 7 αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στους πυροβολισμούς στο Πέραμα είχαν συλληφθεί με κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση) εκνεύρισε, όπως φαίνεται, την “Ομάδα Αλήθειας“.






“Αυτός εδώ γιατί δεν πάει να γραφτεί στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που έχουν και συνέδριο;” έγραψε συγκεκριμένα η Ομάδα στο Twitter, εκφράζοντας εμμέσως τη βαθιά δημοκρατική άποψη ότι όποιος ασκεί κριτική για τις ενέργειες των αστυνομικών και έχει αντίθετη γνώμη αφενός δεν έχει θέση στη ΝΔ και αφετέρου μπορεί να είναι μόνο συριζαίος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου