Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2021

Λοβέρδος: Δουλειά μου να καταστείλω κάθε σενάριο προοδευτικής κυβέρνησης, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25 – Στόχος μου ο Τσίπρας (ηχητ.)

«Αν καταστώ αρχηγός, θα είμαι πανταχού παρών και θα αξιώσω η άνοδός μας να συμπίπτει με την πτώση του Τσίπρα», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Αν νικήσω, το κόμμα θα είναι ΠΑΣΟΚ, με τους ήλιους του, τα σύμβολά του, την ιστορία του, ξεκαθαρίζει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή.

Ο ίδιος βλέπει με θετικό μάτι ότι υπάρχει πληθώρα υποψηφίων, μετά και την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας: «Ελπίζω ότι μέσα από αυτή τη μεγάλη συμμετοχή, θα είμαι ο νικητής. Θα παλέψω. Είναι όλοι φίλοι, την επόμενη μέρα θα είμαστε με όλους μαζί. Ο καθένας, θα σας λέει αυτά που πιστεύει για τη χώρα και τη χώρα».

Αναφορά με τη διακυβέρνηση της χώρας, έσπευσε να καταστείλει κάθε σενάριο προοδευτικής κυβέρνησης. «Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο για μια δήθεν συγκυβέρνηση αναλογικής ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ίσως και Βαρουφάκη. Αυτό το σενάριο, που εγώ το βλέπω πλέον μπροστά μου, δεν θα περάσει όσο είμαι εγώ εκεί. Αν είμαι και πρόεδρος, δεν θα γίνει και συζήτηση γι’ αυτό».

Πώς βλέπει, όμως, το σενάριο συγκυβέρνησης του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ; «Εγώ μιλώ για ένα μεγάλο κόμμα, το οποίο θα κυβερνά. Δεν μιλώ για ένα δεκανίκι. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, αν είμαι η επιλογή των πολιτών, θα είναι να κάνω επιτέλους την αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος. Γιατί η ΝΔ κάνει διαρκώς λάθη, η πανδημία της τα έκρυβε, τώρα έχουν σηκωθεί ψηλά οι κουρτίνες του θεάτρου, ο θίασος φαίνεται μέσα και οι αδυναμίες του είναι προφανείς. Αν καταστώ αρχηγός, τα λάθη της ΝΔ που αφορούν κυρίως το στραγγάλισμα της οικονομίας και της κοινωνίας από τη γραφειοκρατία, θα είμαι πανταχού παρών και θα αξιώσω η άνοδός μας να συμπίπτει με την πτώση του Τσίπρα».

«Η απουσία αντιπολίτευσης αφήνει τον Μητσοτάκη να θριαμβεύει», υπογράμμισε και τόνισε: «Θα του κάνουμε την αντιπολίτευση που του χρειάζεται, που θα του μειώνει τη δύναμη».

Πόσο αλλάζει τις ισορροπίες στις εσωκομματικές διαδικασίες η υποψηφιότητα Παπανδρέου; «Δεν το σχολιάζω ξεχωριστά. Σχολιάζω όλους τους υποψηφίους».

Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου