Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021

ΟΝΝΕΔ: Συμπλήρωσε 47 έτη από την ίδρυσή της

«47 χρόνια στη σωστή πλευρά της Ιστορίας...», υποστήριξε ο πρόεδρός της Παύλος Μαρινάκης


Σαράντα επτά χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ (Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας) συμπληρώθηκαν χθες, λίγες ημέρες μόλις μετά την εκδήλωση επίσης για τα 47 χρόνια από την ίδρυση και της Ν.Δ.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, σε δήλωσή του, μίλησε για «47 χρόνια δυναμικής παρουσίας και αδιάλειπτης προσφοράς για το μέλλον της χώρας, 47 χρόνια στη σωστή πλευρά της Ιστορίας» και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ιστορία μας και ακόμη πιο αισιόδοξοι για όσα θα ακολουθήσουν, ειδικά τώρα, που οι γενναίες μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη φέρνουν τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο, δίνοντάς τους τις δυνατότητες να προχωρήσουν μπροστά, να βρουν και να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας».

Στα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα social media και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, που διετέλεσε και πρόεδρός της το 1992-1994. «Με την ΟΝΝΕΔ ταυτίστηκε ένα μεγάλο τμήμα της δικής μου γενιάς. Ήταν τότε η εποχή της μεγάλης μεταστροφής της νεολαίας σε φιλελεύθερες θέσεις μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια», σημείωσε και υπογράμμισε: «Χρέος και της σημερινής ΟΝΝΕΔ είναι να κρατήσει αναμμένο τον πυρσό της ελευθερίας και των πραγματικά προοδευτικών αντιλήψεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου