Τετάρτη, Οκτωβρίου 20, 2021

Με παρόντες τους γονείς και πλήθος κόσμου ξεκίνησε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου! BINTEO






Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης του φρικτού θανάτου του 33χρονου ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Από νωρίς στα δικαστήρια έφθασαν οι γονείς και ο αδελφός του, ενώ δεκάδες άτομα βρίσκονται έξω από το Πρωτοδικείο και κρατώντας πανό και πλακάτ φωνάζουν για δικαιοσύνη.



Έτσι, τρία ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό του, στο εδώλιο κάθονται έξι άτομα, τα οποία κατηγορούνται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Πρόκειται για τον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη που έχουν κατηγορηθεί για την υπόθεση εξαρχής καθώς και τέσσερις αστυνομικούς, οι οποίοι κλήθηκαν στο πλαίσιο της ανάκρισης για δώσουν εξηγήσεις για το θάνατο του ακτιβιστή.



Πριν από λίγο το δικαστήριο αποφάσισε να διεξαχθεί η δίκη στην παρούσα αίθουσα, με την είσοδο με την τήρηση των μέτρων από τον κορωνοϊό και με την παρουσία τεσσάρων δημοσιογράφων μέσα στη δικαστική αίθουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου