Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2021

Βλαντιμίρ Πούτιν: Δημοσιογράφος «κατηγορείται» ότι προσπάθησε να τον αποσυντονίσει με τα πόδια της ΒΙΝΤΕΟ

 




Δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου CNBC φέρεται να επιχείρησε να αποσπάσει την προσοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν χρησιμοποιώντας… τα πόδια της! Τον παραπάνω ισχυρισμό έκαναν δημοσιογράφοι – αναλυτές του κρατικού καναλιού της Ρωσίας, σημειώνοντας μάλιστα ότι η 39χρονη «συμπεριφέρθηκε τολμηρά, παίρνοντας ανοιχτά στάση σεξουαλικού αντικειμένου».




Η Hadley Gamble του δικτύου CNBC ήταν συντονίστρια σε ένα ενεργειακό φόρουμ της Μόσχας, στο οποίο συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ρωσία, Βλαντιμίρ Πούτιν. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Ρώσος πρόεδρος δεν δίστασε να κάνει κοπλιμέντα στην 39χρονη δημοσιογράφο για την ομορφιά της, τα οποία – όπως ήταν αναμενόμενο – σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Δημοσιογράφος και παρουσιαστής στο κρατικό κανάλι της Ρωσία, ο οποίος σύμφωνα με την Daily Mail είναι σθεναρός υπερασπιστής του Κρεμλίνου, ανέλυσε στην εκπομπή του στιγμιότυπα από τη συζήτηση που δεν είχαν προβληθεί προηγουμένως, σχολιάζοντας ότι σε αυτά η δημοσιογράφος του CNBC προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του 69χρονου πολιτικού. Τα πλάνα που προβλήθηκαν εστιάζουν κυρίως στα πόδια της παρουσιάστριας, με έναν άλλον παρουσιαστή, να ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε «στο φουλ» τη «γλώσσα του σώματός της».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι σχολιαστές της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας σημείωσαν ότι οι κινήσεις των ποδιών της Hadley Gamble είχαν ως στόχο να αποπροσανατολίσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν, όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. «Φυσικά δεν προβλήθηκαν τα πάντα στην τηλεοπτική μετάδοση, αλλά αυτό είναι που είδε το κοινό και το συνεργείο μας», αναφέρει το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας.

«Για να συνοψίσουμε, η Hadley συμπεριφέρθηκε τολμηρά, παίρνοντας ανοιχτά στάση σεξουαλικού αντικειμένου, χωρίς να φοβάται ότι θα την επικρίνουν φεμινίστριες», αναφέρει δημοσιογράφος – υποστηρικτής του Κρεμλίνου.



Με πληροφορίες από Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου