Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2021

Πέραμα: Τα ψεύδη του αστυνομικού στο υπόμνημα που καταρρίπτονται από τις συνομιλίες της ΕΛ.ΑΣ
Σε πλήρη αντίθεση με τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μεταξύ των αστυνομικών στο Πέραμα και του κέντρου της ΕΛ.ΑΣ είναι όσα αναφέρει στο υπόμνημα που κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του στον... Ανακριτή Πειραιά, ο υπαστυνόμος, ο οποίος κατηγορείται μαζί με άλλους συναδέλφους του από την ομάδα ΔΙΑΣ για τον θάνατο του 20χρονου Ρομά.


Όπως αναφέρει οι τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο φορούσαν τις κουκούλες από τις ζακέτες τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει αντιληπτή η ηλικία και τα χαρακτηριστικά τους.

«Οι τρεις επιβαίνοντες φορούσαν τις κουκούλες από τις ζακέτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού και δεν μπορούσαν να γίνουν διακριτά τα χαρακτηριστικά τους και η ηλικία τους, πλην όμως από τον τρόπο οδήγησης του οχήματος μπορούσαν να αντιληφθούν ότι πρόκειται για έναν έμπειρο και ικανό οδηγό», αναφέρει μεταξύ άλλων στο υπόμνημά του ο υπαστυνόμος.

Ωστόσο ο ισχυρισμός αυτός του αστυνομικού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις συνομιλίες μεταξύ της Ομάδας ΔΙΑΣ και του Κέντρου της ΕΛ.ΑΣ που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα στις συνομιλίες που οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εμφανίζονται να λένε προς το Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ ότι στο όχημα είναι μέσα τρία άτομα «αθίγγανοι». Με λίγα λόγια γνώριζα ότι στο αυτοκίνητο επέβαιναν Ρομά.

Διαβάστε τη συνομιλία:

Ομάδα ΔΙΑΣ: Κέντρο ανεβαίνουμε την Θηβών προς Βίζας ακολουθούμε στο ύψος σχεδόν της ΔΥΟ

Κέντρο ΕΛΑΣ: Τον αριθμητικό και σε ποιο ύψος της Θηβών;

Ομάδα ΔΙΑΣ: Κέντρο δεν σταματάει. Τρία άτομα μέσα, αθίγγανοι.

Κέντρο ΕΛΑΣ: Τι όχημα είναι;

Ομάδα ΔΙΑΣ: Hyundai λευκό κέντρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου