Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2021

Όργια στις εσωκομματικές της Αχαΐας: Κρύβεται σε στάνες στέλεχος της ΝΔ για να μην τον βρουν;





ο κύριος Μάξιμος

Σοβαρές καταγγελίες για «χιλιάδες» μαϊμού μέλη

Μου προξένησε τεράστια εντύπωση ένα δημοσίευμα του blog «Φωνακλάς», που περιέγραφε σημεία και τέρατα στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι εν έτει 2021, είναι δυνατόν να υπάρξει τέτοια ευρείας κλίμακας νοθεία, με χιλιάδες μέλη να εμφανίζονται ουρανοκατέβατα, χωρίς να έχουν σχέση με την συγκεκριμένη περιοχή.

Ούτε φυσικά μπορούσα να πιστέψω ότι στέλεχος της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα μπορούσε να κρύβεται σε στάνες στα βουνά των Καλαβρύτων επειδή τον ψάχνουν εξοργισμένα στελέχη, που θεωρούν ότι είναι ο «εγκέφαλος» της καλπονοθείας.

Έκανα λοιπόν μία μικρή έρευνα και διαπίστωσα όντως ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σύμφωνα με όσα μου εκμυστηρεύτηκαν στελέχη της παράταξης, έχουν παρατηρηθεί κάποια ανεξήγητα γεγονότα. Για παράδειγμα, υπάρχει εγγραφή χιλιάδων νέων μελών, για 8000 μου είπαν συγκεκριμένα, τα οποία όμως στη συντριπτική τους πλειοψηφία εγγράφησαν χρησιμοποιώντας τέσσερις (μόλις) λογαριασμούς e-mail!

Μου είπαν για πιστωτική κάρτα συγκεκριμένου προσώπου, η οποία έχει χρεωθεί με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να καλύψει τις συνδρομές αυτών των νέων μελών!

Μου είπαν επίσης για διαγραφές μελών χωρίς καν να υπάρχει πειθαρχικό, μόνο και μόνο επειδή «τόλμησαν» να επικαλεστούν δηλώσεις ιστορικών καραμανλικών στελεχών.

Πληροφορίες που μάλιστα έχουν δημοσιευτεί εκτενώς στις τοπικές εφημερίδες.

Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι δεν κατάφερα να μάθω ποιος είναι ο Ταμτάκος ο οποίος κρύβεται στις στάνες για να μην τον βρουν. Θεωρώ λοιπόν ότι η συγκεκριμένη είδηση δεν ισχύει.

Παραθέτω ενδεικτικά τα δημοσιεύματα από τον τοπικό τύπο για το θέμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου