Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2021

Το πρώτο... «γαλάζιο» μήνυμα στον Κύρτσο...

 


Ως γνωστόν, για ποικίλα θέματα της επικαιρότητας, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος ασκεί... αποτελεσματικότερη αντιπολίτευση ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ. 

Ωστόσο, όσο κι αν επισήμως το Μέγαρο Μαξίμου έχει αποφύγει να ρίξει νερό στο αυλάκι της εσωστρέφειας, το... περασμένο σαββατοκύριακο προέκυψε το πρώτο «γαλάζιο» μήνυμα προς τον Γιώργο Κύρτσο –έστω και «ανεπίσημο», προς το παρόν. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ευρωβουλευτής της ΝΔ άσκησε μέσω του αγαπημένου του twitter κριτική για το περιστατικό στο Πέραμα. 

«Ο τρόπος που σκότωσαν άνδρες της ΕΛΑΣ 20χρονο μικροκακοποιό δείχνει έλλειψη σωστής εκπαίδευσης και επαγγελματισμού. Επρεπε να τον εξουδετερώσουν με άλλο τρόπο. Η δύσκολη κοινωνική κατάσταση και η βίαιη συμπεριφορά των παρανόμων βάζουν δύσκολα στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κύρτσος. 

Η περίφημη «Ομάδα Αλήθειας», λοιπόν, που για τους γνωρίζοντες είναι το «μακρύ χέρι» της ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναπαρήγαγε το «τιτίβισμα» του Κύρτσου, με το εξής σχόλιο: 
«Αυτός εδώ γιατί δεν πάει να γραφτεί στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που έχουν και συνέδριο;». Και αυτό ήταν και το πρώτο μήνυμα της ΝΔ στον Κύρτσο ότι... μάλλον το έχει παρακάνει...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου