Παρασκευή, Οκτωβρίου 15, 2021

«Μπάλλος»: «Σκληρό ροκ» με… εντολή Τσίπρα...

 



Ο Neo αλλά και γενικώς το Matrix24.gr έχουν πολλάκις ενημερώσει τους αναγνώστες τους για την πλήρη αλλαγή στην αντιπολιτευτική στρατηγική που έχει αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας.


Ωστόσο, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, έχει υποφέρει από το θέμα των... φυσικών καταστροφών, τις πρώτες ώρες μετά το ξέσπασμα του «Μπάλλου» υπήρξε ένα «μούδιασμα» από στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς το αν θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να επιτεθεί στην κυβέρνηση.



Όμως, αυτό το κλίμα αμηχανίας έφτασε σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα, που αποφάσισε, με μία ανάρτησή του στο facebook, να… δώσει τον τόνο και το σήμα της επίθεσης: «Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για ένα Κράτος με αδυναμίες.


Το να μη λειτουργεί όμως καθόλου, ούτε στη βροχή, ούτε στη φωτιά, ούτε στο χιόνι, είναι κάτι που δεν το είχαμε ξαναζήσει.



Εύχομαι κουράγιο και αντοχή στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται», επισήμανε ο πρώην πρωθυπουργός και τότε… ξεκίνησε η «ομοβροντία», με αποκορύφωμα τον αρμόδιο τομεάρχη, Χρήστο Σπίρτζη, που κάνοντας λογοπαίγνιο με το κωδικό όνομα της κακοκαιρίας, έκανε λόγο για «Μπά-χα-λλο»…


matrix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου