Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2021

Εξέδιδε τη γυναίκα του και παρακολουθούσε μέσω livestream την κακοποίησή της από σαδιστές





Άφωνος ο δικαστής βλέποντας τον κατηγορούμενο να μη δείχνει ίχνος μετάνοιας


Σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 43χρονος στην Αυστραλία που εξέδιδε τη γυναίκα του και παρακολουθούσε μέσω livestream την κακοποίησή της στα χέρια σαδιστών ανδρών.

Ο Τζον Σεκούλ, που μέχρι τελευταία στιγμή δήλωνε αθώος, κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο της Βικτόρια για εννέα κατηγορίες για βιασμό, δύο για επιθέσεις και μία για απειλή να προκαλέσει σωματικό τραυματισμό στη σύζυγό του Μισέλ Σκιούις από το 2011 έως το 2015. Ο δικαστής τού είπε ότι έκανε «ελεεινές και σαδιστικές πράξεις» και έμεινε άφωνος βλέποντας τον Σεκούλ να μη δείχνει ίχνος μετάνοιας.




Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2000, παντρεύτηκε τρία χρόνια αργότερα και χώρισε το 2016, ενώ το 2011 έχασε τον τριών ετών γιο του. Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος Σεκούλ γινόταν όλο και πιο βίαιος προς τη Σκιούις. Απείλησε να τη σκοτώσει με όπλο ή να αυτοκτονήσει μπροστά στα παιδιά τους, ενώ είχε από εκείνη όλο και πιο διεστραμμένες σεξουαλικές απαιτήσεις. Μάλιστα την τιμωρούσε ακόμη και όταν τις ικανοποιούσε. Εφτασε δε στο σημείο να την εκδίδει σε άγνωστους άντρες, ενώ εκείνος τους παρακολουθούσε ζωντανά μέσω διαδικτύου να ικανοποιούν πάνω της τις σαδιστικές ορέξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου