Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2021

Διάσημος Tik Toker εκτέλεσε την πρώην του και τον σύντροφό της στο Σαν Ντιέγκο! (video)





Σοκ στους περισσότερους από 1 εκατομμύριο διαδικτυακούς ακολούθους του έχει προκαλέσει με την αποτρόπαια πράξη του, ο διάσημος Tik Toker AliAbulaban με το όνομα «JinnKid» στο TikTok, καθώς δεν δίστασε να εκτελέσει την πρώην σύζυγό του και τον σύντροφό της σε πολυκατοικία στο Σαν Ντιέγκο.

Ο 29χρονος, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον σύντροφό της, αφού προηγουμένως είχε «παγιδεύσει», το ipad της 5χρονης κόρης του σε μια προσπάθεια να τους «πιάσει» μαζί.

Ο Ali Abulaban, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, κατηγορείται για την δολοφονία της εν διαστάσει γυναίκας του, της 28χρονης Ana Abulaban, και του φίλου της Rayburn Cadenas Barron. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαριές και μπορεί να ζητηθεί ακόμη και θανατική ποινή εάν καταδικαστεί. Ο ίδιος ωστόσο στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Ντιέγκο δήλωσε αθώος.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, η 28χρονη είχε ζητήσει να φύγει από το διαμέρισμά τους, στον 35ο όροφο όπου ζούσαν, στις 18 Οκτωβρίου και τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία. Ο Abulaban, φέρεται να έφυγε από το σπίτι και έμεινε για τρεις ημέρες σε ξενοδοχείο.

Όμως επέστρεψε και εγκατέστησε εφαρμογή ακρόασης στο iPad της 5χρονης κόρης του όταν το σπίτι ήταν άδειο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Ali Abulaban άκουσε αργότερα την ίδια ημέρα μέσω της εφαρμογής τη σύζυγό του να μιλάει και να γελάει με τον φίλο της Rayburn Cadenas Barron. Τότε ο 29χρονος Tik Toker επέστρεψε στο διαμέρισμα και φέρεται να πυροβόλησε τον Barron τρεις φορές πριν πυροβολήσει τη γυναίκα του στο κεφάλι.

Οι κινήσεις του Ali Abulaban πριν εισβάλει στο διαμέρισμά, όπως αναφέρει η Daily Mail, φαίνεται πως έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας.

Πριν καλέσει ο ίδιος την αστυνομία πήρε τη κόρη του από το σχολείο. 45 λεπτά αργότερα συνελήφθη στο αυτοκίνητο με το παιδί. Ο Ali Abulaban συνήθως δημοσιεύει κωμικά video και μιμήσεις διασημοτήτων. Χαρακτηριστική μίμηση αυτή του Tony Montana στο «Scarface».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου