Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2021

Άνοιξαν τον τάφο της μάνας τους και ήταν άδειος! Στα δικαστήρια τα δυο αδέρφια (video)





Σάστισε η οικογένεια της νεκρής - Αθωωθήκαν οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν το 2018 δυο αδέρφια άνοιξαν τον τάφο της μητέρας τους προκειμένου να μεταφέρουν τα οστά της, όμως έμειναν σοκαρισμένοι όταν ανακάλυψαν ότι ο τάφος ήταν κενός!

Τέσσερα χρόνια μετά την ταφή της γυναίκας στη Θέρμη, η οικογένεια θέλησε να μεταφέρει τα οστά της στον τόπο ταφής της, ωστόσο στον μέσα τάφο δεν υπήρχε τίποτα.

Επί δύο χρόνια, η οικογένεια προσπαθεί να βγάλει άκρη με το συνέβη, ωστόσο οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου δεν είχαν καμία απάντηση. Τα δύο αδέρφια προχώρησαν σε μήνυση κατά των ιθυνόντων, με αποτέλεσμα η διευθύντρια των νεκροταφείων, ο προϊστάμενος και ο υπάλληλος ανακομιδής, να παραπεμφθούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.



«Κάναμε όλες τις διαδικασίες και ανακαλύψαμε ότι ο τάφος ήταν άδειος. Ήταν σα να την χάσαμε δύο φορές» λένε τα δύο αδέρφια.

Τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώους τους κατηγορούμενους χωρίς να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης. Άλλωστε το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού για την οποία κατηγορήθηκαν οι εκπρόσωποι του νεκροταφείου… έχει καταργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου