Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2021

Η γλώσσα των Τούρκων έγινε …γραβάτα από το γλείψιμο στις ΗΠΑ!


Συνέβη ακόμα και αυτό! Και ποιός ξέρει τι ακόμα θα ακολουθήσει; Είναι πλέον τοις πάσι γνωστό πως οι Τούρκοι διπλωμάτες συνεπικουρούμενοι από ειδικούς απεσταλμένους στις ΗΠΑ κυρίως, έχουν επιδοθεί σε ασύστολη χρήση του ρήματος «λείχω» σε όλους τούς χρόνους και σε όλες τις φωνές. Των απαρέμφατων περιλαμβανομένων.

Όλων λοιπόν αυτών των κυρίων αλλά και των πολύ πιο ψηλά ισταμένων αυτών,του Ερντογάν περιλαμβανομένου, οι γλώσσες τους από την πολλή μάθηση στη χρήση χρήση του πιο πάνω ρήματος,έχουν ήδη φτάσει στο μέγεθος της αλά Τράμπ γραβάτας!!

Ποίος είπε ότι η μέθοδος αυτή δεν φέρνει ακόμα αποτέλεσμα ιδίως όταν συνοδεύεται και με το ανάλογο κάτι ντις,στις ΗΠΑ;

Μεταδόθηκε στις ειδήσεις ότι ο δήμαρχος του δήμου της Νέας Υόρκης σε πρόσφατες δηλώσεις του,ξαφνικά και ανεξήγητα, εξύμνησε τους Τούρκους λίγο πολύ ως τον υπερούσιο λαό του πλανήτη! Για πρώτη φορά στη ζωή του. Προχθές τόμαθε; Από που δεν είπε είναι το πως έτσι ξαφνικά και από που τούρθε;

Αυτό το δοξαστικό υπέρ Τούρκων παραλήρημα του δήμαρχου της Νέας Υόρκης, άν ο άνθρωπος δέν έπαθε ντάκουρι, πως λογικά να εξηγηθεί;

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι οι Τούρκοι μη βρίσκοντας στο Καπιτώλιο παρτενέρ απευθύνονται πλέον στους εκεί ΟΤΑ. Και ιδού τα αποτελέσματα.

Αυτό λοιπόν από τη μιά και από την άλλη η εκδηλωμένη,παντί τω τρόπω,ακόρεστη επιθυμία τους να πολεμήσουν υπέρ της Ουκρανίας,υπό την ηγεσία των ΗΠΑ,πάντα το τονίζουν αυτό (αφού πάντα έπιανε) αποδεικνύοντας έτσι στούς Αμερικανούς το ποιοι είναι οι πραγματικοί τους«σύμμαχοί» Λ αλλά επίσης πάντα και με το αζημίωτο,τό πάρα πολύ υψηλά αζημίωτο, δυσανάλογα υψηλότερο της όποιας συμμετοχής τους στις επιχειρήσεις τις πολεμικές,αφού κρέας προς «κατανάλωση» οι Τούρκοι διαθέτουν,και μπόλικο μάλιστα, τόσο εύκολα απεμπολώντας τήν προσφάτως οικοδομημένη στενή «φιλία» με την Ρωσία, περίτρανα καταδεικνύει το ποιόν των Τούρκων και το πόσο πολύ πιστά τηρούν το λόγο τους και κυρίως την υπογραφή τους ακόμα και πάνω στις συνθήκες που έχουν αποδεχθεί.

Κατόπιν όλων αυτών και τόσων άλλων,ων ουκ έστι ο αριθμός, αυτός ο περίεργος δήμαρχος της Νέας Υόρκης που άραγε να διάβασε τά καλά υπέρ Τούρκων οποία και βροντοδώς. ξεστόμισε; Ποτέ δεν θα μάθουμε.

Όσον και για την αιτία πού τούρθε νά τα πει; Μαθαίνονται ποτέ αυτά τα πράγματα; Ποιός ξεύρει; Ίσως μια μέρα ……..Έχει ξανασυμβεί. Ποίος είπε ότι μόνον οι λευκοί Αμερικανοί………….; Ποίος;

Μεταδίδεται ότι αυτή την εποχή οι Τούρκοι κάνουν «κρα» και μάλιστα το πιο μεγάλο της Ιστορίας τους για να βρούν δολάριο. Απορίας άξιον εστι το γιατί! Να βρεθεί λοιπόν και να μαθευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου