Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2021

Αφού μας ξεπέρασαν Ιράν, Κολομβία… η Ελλάδα, επιβάλλει ατιμωτικά μέτρα στους πολίτες


Μετά τον ανεκδιήγητο Αλέξη Τσίπρα που τα έκανε μαντάρα… καταλήξαμε στον ανεκδιήγητο Κυριάκο Μητσοτάκη

Τελικά αυτή η χώρα δεν διορθώνεται με τίποτε.

Το βασικό πρόβλημα αυτής της χώρας είναι η έλλειψη σοβαρού πολιτικού προσωπικού που να συνθέτει και εμπνέει αλλά και ώριμης κοινωνίας να επιλέγει τους σωστούς που θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα και συμφέροντα των πολιτών.
Μετά τον ανεκδιήγητο Αλέξη Τσίπρα που τα έκανε μαντάρα, ξεπούλησε το OXI στο δημοψήφισμα, ξεπούλησε την ελληνικότητα της Μακεδονίας με τους σκοπιανούς που συστηματικά παραβιάζουν ακόμη και την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, μετά τα capital controls και την αφαίμαξη της μεσαίας τάξης… καταλήξαμε στον ανεκδιήγητο Κυριάκο Μητσοτάκη.
O έλληνας πρωθυπουργός στις ανακοινώσεις του 30 Νοεμβρίου 2021
1)Στοχοποίησε τους άνω των 60 ετών ως υπαίτιους για το αδιέξοδο στο εθνικό σύστημα υγείας.
2)Αναγνώρισε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει πρόβλημα.
3)Αναγνώρισε ότι η κυβέρνηση του δεν κατάφερε να πείσει μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.
4)Μίλησε για δωρεάν tests δύο φορές τον Δεκέμβριο 2021 και Ιανουάριο 2022 κάνοντας λόγο για άσκηση που θα διεξαχθεί…
Προσέξτε tests για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Ο Μητσοτάκης ουσιαστικά αναγνώρισε ότι κυβέρνηση του απέτυχε στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης.


Μας πέρασαν Ιράν και Κολομβία

Αφού τα έκανε μαντάρα στην διαχείριση της πανδημίας, η Ελλάδα από την 74η θέση στην οποία βρισκόταν στην μαύρη λίστα του Johns Hopkins University το 2020 – στην αρχή της πανδημίας – έχει αναρριχηθεί στην 20η θέση καθώς καταγράφεται δραματική επιδείνωση…
Σε αυτή την λίστα όσο πιο κοντά στις πρώτες θέσεις είναι μια χώρα τόσο το χειρότερο, αντί η Ελλάδα να καταφέρει αυτό που χλεύαζε στην Σουηδία… τελικά κατάφεραν να μας περάσουν η Κολομβία και το Ιράν.
Δυστυχώς η Ελλάδα με πληθυσμό σχεδόν 10,8 εκατ εμφανίζει δραματικά επιδεινούμενους δείκτες ακόμη και από χώρες με πολλαπλάσιο πληθυσμό βλέπε, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία.
Προφανώς η Ελλάδα απέτυχε γιατί απέτυχε η κυβερνητική πολιτική διαχείρισης της πανδημικής κρίσης… με τους τηλεπιστήμονες να διαγκωνίζονται ποιος θα πρωτογλείψει την κυβέρνηση μπας και… κερδίσει κάποια θέση…
Καταπατώντας τους βασικούς κανόνες της φιλελεύθερης πολιτικής, όπου ο άνθρωπος διατηρεί την δυνατότητα επιλογής και ελευθερίας… και σαν πολιτικός Πινόκιο ο Μητσοτάκης, λέγοντας ασύστολα ψεύδη επέβαλλε ένα ατιμωτικό μέτρο εις βάρος των πολιτών άνω των 60 ετών…
Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί από τις 16 Ιανουαρίου 2022 και εν συνεχεία θα τους επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα…
Οι άνω των 60 ετών είναι εργαζόμενοι που βρίσκονται κοντά στην σύνταξη και βεβαίως συνταξιούχοι, άνθρωποι δηλαδή που δεν τους περισσεύουν τα 100 ευρώ.
Έρχεται λοιπόν ο έλληνας πρωθυπουργός να επιβάλλει ένα μέτρο υποχρεωτικότητας που πέραν από την αντισυνταγματικότητα του…. μολύνει την ελληνική κοινωνία, μολύνει την λογική, αποτελεί πολιτική παράνοια, αποτελεί ύβρη.


Η λογική απέναντι στον παραλογισμό

Ο Μητσοτάκης είναι ο πρώτος εκλεγμένος πρωθυπουργός που επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ηλικιακή ομάδα…
Αφού απέτυχε με τους υγειονομικούς, άπαξ και 7.000 έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας και τα νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει αφού υπολειτουργούν, αφού η πολιτική πειθούς για εμβολιασμό επίσης απέτυχε γιατί… οι πολίτες ανησυχούν, προβληματίζονται για τα εμβόλια ή γιατί δεν τους αρέσει ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων… ο πολιτικός Πινόκιο της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης – δυστυχώς δεν είναι ο μόνος Πινόκιο που διαθέτουμε – … προέβη σε μια πολιτική απόφαση… να επιβάλλει υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς σε ηλικίες άνω των 60 ετών.
Και αυτό το μέτρο θα αποτύχει, όχι γιατί είναι αντισυνταγματικό και τιμωρητικό που προφανώς και είναι… αλλά γιατί είναι ενάντια στην λογική…
Η παραφροσύνη και η ανηθικότητα δεν θα υποκαταστήσουν την λογική.
Η αποτυχία της κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης βαρύνει την κυβέρνηση αλλά αγγίζει την κοινωνία… γιατί τα κατάφεραν άλλες χώρες χωρίς υποχρεωτικότητες εμβολίων και η Ελλάδα απέτυχε;
Όχι δεν είναι τα ποσοστά εμβολιασμού.
Η Ελλάδα με ποσοστό εμβολιασμού 61,5% και με ποσοστά φυσικής ανοσίας να προσεγγίζουν αθροιστικά το 72% με 73% θα έπρεπε να έχουμε μείωση κρουσμάτων, θανάτων και διασωληνωμένων, αντιθέτως έχουμε δραματική επιδείνωση.

Το bankingnews ξεκάθαρα τάσσεται κατά οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας

Από τον Ιούνιο του 2020 πριν καν εμφανιστούν τα εμβόλια, το bankingnews έχει παρουσιάσει την θέση του… την οποία επαναλαμβάνουμε πάλι για πολλοστή φορά.
Οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους.
Κάθε πολίτης πρέπει να αποφασίσει ελεύθερα.
Εάν έχει επιλέξει να εμβολιαστεί και η απόφαση του είναι συνειδητή, καλώς το έπραξε.
Εάν έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί, η απόφαση του πρέπει επίσης να είναι απόλυτα σεβαστή.
Είμαστε οπαδοί της ατομικής ελευθερίας, που αποτελεί και βασική αρχή του φιλελευθερισμού.
Η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών είναι πράξη ατιμωτική, τιμωρητική και ενάντια στα βασικές μας αρχές, οπότε δεν μπορούμε να την υποστηρίξουμε.
Το bankingnews π.χ. ήταν από τα ελάχιστα μέσα ενημέρωσης που με γνώση… υποστήριξε την μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την διαχείριση των 100 δισεκ. NPEs με τον Ηρακλή που εφαρμόστηκε και απέδωσε όταν άλλοι ακόμη και φίλια μέσα ενημέρωσης την σαμπόταραν.
Λυπούμαστε αλλά η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών είναι ενάντια στια αρχές και πιστεύω μας και δεν θα την υποστηρίξουμε.
Ξεκάθαρα το δηλώνουμε και με τις δυνάμεις μας θα βρεθούμε απέναντι σε όλα τα σχέδια που καταπατούν το δικαίωμα της επιλογής.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου