Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2022

Προφυλακίστηκε 40χρονος για αποπλάνηση 14χρονης – Τους έπιασαν στο ξενοδοχείο, ήταν φίλος της οικογένειας




Δεν είχαμε σεξουαλική επαφή, απλά τη φιλοξένησα είπε ο 40χρονος για την αποπλάνηση της 14χρονης

Ο άνδρας προφυλακίστηκε μετά από επιχείρηση των αστυνομικών σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής – Είχε παρασύρει τη 14χρονη για να την αποπλανήσει- Τον εντόπισαν μετά από ανάρτηση της μικρής στα social media

Στην προφυλάκιση ενός 40χρονου που συνελήφθη επ‘ αυτοφώρω για αποπλάνηση ανήλικης, προχώρησαν οι Αρχές.

Η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έσπευσε άμεσα και την περασμένη Κυριακή πέρασαν χειροπέδες στο 40χρονο άνδρα ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας της 14χρονης που αποπλάνησε.

Αφορμή για να ξεδιπλωθεί η ιστορία, στάθηκε μια φωτογραφία που ανέβασε η 14χρονη στα social media από το δωμάτιο του ξενοδοχείου ημιδιαμονής στο οποίο βρίσκονταν εκείνη την ώρα με τον 40χρονο άνδρα.

Οι γονείς της ανήλικης που την έψαχναν, καθώς είχε φύγει από το σπίτι της από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και βρίσκονταν στο ξενοδοχείο με τον 40χρονο, μόλις είδαν τη φωτογραφία στα social media αμέσως ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αμέσως έσπευσαν στο ξενοδοχείο που είχε παρασύρει ο 40χρονος την ανήλικη και του πέρασαν χειροπέδες. Εναντίον σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές οι οποίες διέταξαν την προφυλάκιση του.







Φίλος της οικογένειας που φιλοξένησε τη 14χρονη μαθήτρια στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να περάσει το βράδυ, χωρίς να έχουν σεξουαλική επαφή, είπε στις αρχές ότι είναι ο 40χρονος από τα δυτικά προάστια που συνελήφθη και προφυλακίστηκε μετά από επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής όπου είχε παρασύρει μια 14χρονη μαθήτρια για να την αποπλανήσει.



Όπως αποκάλυψε το protothema.gr, ο άνδρας που πιάστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο δωμάτιο, μετά από φωτογραφία που ανέβασε η μικρή μαθήτρια στα social media, είπε στους αστυνομικούς ότι είναι φίλος των γονέων της ανήλικης και επειδή το παιδί, είχε φύγει από το σπίτι του, πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο για να περάσουν τη νύχτα. Αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή όμως φυσικά δεν έπεισε, αφού μετά από την μεταγωγή του σήμερα το πρωί, στον ανακριτή, διετάχθη η προφυλάκιση του.

Η ανάρτηση στα social media που είδαν οι γονείς



Η πρωτοφανής υπόθεση αποπλάνησης του μικρού κοριτσιού και μάλιστα από άτομο που ήταν κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον, άρχισε να ξεδιπλώνεται τα ξημερώματα της Κυριακής. Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι του στα Δυτικά Προάστια από το Σάββατο και συναντήθηκε με τον 40χρονο όπου μετέβησαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Προφανώς ο σάτυρος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το κοριτσάκι ήταν ευάλωτο σε αυτή την ηλικία και το πλεύρισε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της με απώτερο σκοπό να εκτονώσει τις αρρωστημένες του ορμές.


Αφού πήγαν στο ξενοδοχείο, η μικρή ανέβασε τα ξημερώματα της Κυριακής, ένα στιγμιότυπο από το δωμάτιο στα social media. Κάτι που είδαν οι γονείς της με αποτέλεσμα να καταθέσουν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα και να ειδοποιήσουν και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Aσφάλειας Aττικής. Οι έμπειροι αστυνομικοί, ενήργησαν άμεσα και μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όπου η μικρή είχε ποστάρει στα social media, έπιασαν επ' αυτοφόρω τον 41χρονο σάτυρο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.


Το Ανηλίκων, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 41χρονου άνδρα που ήταν οικογενειακός φίλος και εκμεταλλεύτηκε αυτή την ιδιότητά του για να παρασύρει το παιδί στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής και τον οδήγησαν στις αρχές όπου διέταξαν την προφυλάκιση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου