Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2022

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στο τμήμα για την τέταρτη κατάθεση η Γεωργία Μπίκα ΒΙΝΤΕΟ
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η νέα εμφάνιση της Γεωργίας – «Θέλω να βρω το δίκιο μου»

«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, θέλω μόνο να βρω το δίκιο μου», είπε η 24χρονη φτάνοντας στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα βρίσκεται αυτή την ώρα στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.


Η 24χρονη Γεωργία βρέθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη και από εκεί πήρε το δρόμο για την ανακρίτρια…


Στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου βρέθηκε το πρωί η 24χρονη Γεωργία για να καταθέσει για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, που όπως υποστηρίζει της επιτέθηκε φραστικά, με στόχο να την κάνει να σιωπήσει. Αμέσως μετά συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, ευχαρίστησε τον κόσμο για το κύμα συμπαράστασης και τόνισε πως ευελπιστεί να βρει το δίκιο της.

Με μάσκα για τον κορονοϊό και μια τσάντα στην πλάτη της, γεμάτη έγγραφα και φωτογραφίες, δήλωσε συγκινημένη από τις αντιδράσεις του κόσμου και εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. Να συνεχίσει μέχρι να δει τους ανθρώπους που όπως λέει από την πρώτη στιγμή οργάνωσαν τον ομαδικό βιασμό της σε σουϊτα ξενοδοχείου να καταδικάζονται. «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου».

Στη 13.00 το μεσημέρι αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης. Παρουσία ψυχολόγου, η νεαρή γυναίκα θα κληθεί να δώσει διευκρινίσεις για όσα είχε αναφέρει στις προηγούμενες τρεις καταθέσεις της (δύο στην αστυνομία και μία στην ανακρίτρια), προκειμένου να «φωτιστούν» πτυχές της υπόθεσης. Η πρώτη κατάθεση στην ανακρίτρια είχε γίνει πριν από μία ακριβώς εβδομάδα, όταν η 24χρονη κατήγγειλε δύο ακόμη άτομα, πλην του 27χρονου -που κατέστη ήδη κατηγορούμενος και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- αναγνωρίζοντας τον έναν εξ αυτών.Εκτός από την 24χρονη, την πόρτα της ανακρίτριας είναι προγραμματισμένο να περάσουν τρία ακόμη άτομα από το περιβάλλον της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο ρεβεγιόν αλλά εκείνη έφυγε μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της και έναν φίλο του. Οι δύο τελευταίοι ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Στο μεταξύ, εν αναμονή των τοξικολογικών αποτελεσμάτων βρίσκεται η ανακρίτρια για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση. Δείγμα που έχει ληφθεί από την 24χρονη απεστάλη σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας για τυχόν ανίχνευση νέων ναρκωτικών ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν υπάρχει -μέχρι στιγμής- η δυνατότητα να προσδιοριστούν από τα αντίστοιχα ελληνικά εργαστήρια.

Τα αποτελέσματα αυτά αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα κι εφόσον ανιχνευθούν ουσίες που οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι η καταγγέλλουσα κατέστη αναίσθητη κατά την τέλεση της εις βάρος της πράξης πιθανολογείται ότι θα υπάρξει αναβάθμιση του κατηγορητηρίου.

Την ίδια ώρα, διά του συνηγόρου του, ο 27χρονος (διώκεται αυτή τη στιγμή για γενετήσιες πράξεις χωρίς της συναίνεση της παθούσας) επανέλαβε σε δήλωσή του που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Αντ1, ότι ουδέποτε διέπραξε «βιασμό» σε βάρος της μηνύτριας. «Η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεσή της [και τούτο αποδεικνύεται από πλείστα στοιχεία της δικογραφίας]» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη δήλωση.

.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου