Πέμπτη, Ιανουαρίου 20, 2022

Πατέρας Τοπαλούδη: «Είχαν δώσει και στην κόρη μου χάπια βιασμού» ΒΙΝΤΕΟ
Οι αστυνομικοί αδιαφόρησαν όταν έγινε η καταγγελία λέει ο Γιάννης Τοπαλούδης

Συγκλονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης ο οποίος με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη από γόνους πλουσίων επιχειρηματιών οι οποίοι όπως καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα τη νάρκωσαν, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον Γολγοθά που βίωσε το παιδί του στη Ρόδο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ, η κόρη του, Ελένη Τοπαλούδη, έπεσε θύμα επιτήδειων που της χορήγησαν χάπια βιασμού το 2007 και στη συνέχεια την εκβίαζαν και την απειλούσαν.«Και η Ελένη το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια “καλόπαιδα” της Ρόδου τα οποία τα έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά τα ονόματα. Όπως και οι δύο αστυνομικοί, όταν βρήκε τη δύναμη να πάει να κάνει την καταγγελία» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η κόρη του κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, ωστόσο εισέπραξε αδιαφορία. «Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Και υπήρξε συγκάλυψη από τους αστυνομικούς. Της είπαν ”γίνε ντετέκτιβ και φέρε μας το βίντεο”. Και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα» συμπλήρωσε ο πατέρας της Ελένης που στη συνέχεια βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον Ροδίτη και τον Αλβανό φίλο του.

Όπως σημείωσε, το παιδί τους φοβόταν να μιλήσει και δεν τους είχε αναφέρει τίποτα: «Δεν μας είχε πει τίποτα. Δυστυχώς τα κορίτσια μας σε αυτές τις ηλικίες ντρέπονται τους γονείς τους, δεν φοβούνται» τόνισε.

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε για οργανωμένα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται νεαρά κορίτσια όχι μόνο στις μεγαλουπόλεις, αλλά και σε νησιά που είναι τουριστικοί προορισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου