Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2022

Με αγωγή και μήνυση προειδοποιεί ο Κώστας Βαξεβάνης τον Πορτοσάλτε αν δεν ανακαλέσει





Με αγωγή και μήνυση κατά του Άρη Πορτοσάλτε προειδοποιεί ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, αν δεν ανακαλέσει τα όσα έγραψε στο twitter του σχετικά με τo σκάνδαλο Novartis, κάνοντας λόγο για «προκατασκευασμένες καταθέσεις».

Ο ακούραστος Άρης Πορτοσάλτε που δε σταματά να συκοφαντεί και να ψεύδεται προκειμένου να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα λοιπά μέλη της με ανάρτησή του στο twitter έσπευσε να δημοσιεύσει την δική του «αλήθεια» για την υπόθεση με… ψέματα. Σύμφωνα με τον ίδιο το Documento δημοσίευσε καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων, πριν όπως λέει δοθούν στην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ε.Τουλουπάκη.

Η πραγματικότητα ωστόσο, απέχει πολύ από αυτή που θέλει να παρουσιάσει ο κ. Πορτοσάλτε γι΄αυτό και ο Κώστας Βαξεβάνης προειδοποιεί πως αν δεν ανακαλέσει η μόνο οδός που θα ακολουθήσει θα είναι η νομική.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα έχει γράψει επανειλημμένα το Documento αλλά και η «Καθημερινή», στον όμιλο της οποίας ανήκει ο Πορτοσάλτε, υπήρξαν όχι μία, ούτε δύο αλλά πέντε καταθέσεις της προστατευόμενης μάρτυρας οι οποίες αναφέρονταν στις σχέσεις Σαμαρά – Φρουζή στην υπόθεση Novartis πριν την κατάθεση την οποία επικαλέιται ο κ. Πορτοσάλτε. Με λίγα λόγια τα όσα έγραψε το Documento της 4ης Φεβρουαρίου τα οποία ο κ. Σαμαράς στη μήνυσή του ανέφερε ως «παγκόσμια πρωτοτυπία και προδημοσίευση της κατάθεσης» της προστατευόμενης μάρτυρας, όχι μόνο είχαν κατατεθεί στις εισαγγελικές αρχές ενάμιση μήνα προτού τα γράψει το Documento, αλλά συνολικά είχαν γίνει αναφορές από την προστατευόμενη μάρτυρα σε πέντε καταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου