Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2022

To μικρόφωνο του ΣΚΑΪ γιατί κάθισε μακριά;...

  


Μία σκηνή από τον κόσμο που είχε μαζευτεί εκεί λόγω της κλήσης του Κώστα Βαξεβάνη, για απολογία, για το σκάνδαλο Novartis (φωτογραφία). Επειδή ο δημοσιογράφος έκανε τη δουλειά του, αλλά τέλος πάντων.

«Το...

στιγμιότυπο που απαθανάτισα με το κινητό μου ήταν εύγλωττο, νομίζω», γράφει ο Νίκος στο newsletter του Documento. «Όσο ο Παύλος Πολάκης έκανε δηλώσεις (περί της "Μητσοτάκης Α.Ε." κ.ο.κ.) με καμιά δεκαριά μικρόφωνα μπροστά στα μυστακοφόρα χείλη του, η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΙ καθόταν μόνη κι έρημη με την κάμερά της πέντε μέτρα πιο πέρα, απαξιώντας να πλησιάσει. Προφανώς η εντολή που έλαβε ήταν ότι "Πολάκης δεν παίζει εδώ". Εκτός βέβαια αν της ζήτησε ο ίδιος να απομακρυνθεί, της Ιωάννας, για να μην έχουμε καμιά ανάφλεξη».


Δεν ξέρουμε τι συνέβη εκεί, αλλά ξέρουμε κάτι άλλο: οι ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ που βρίσκονται στο δρόμο, όσους τουλάχιστον βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, κρατούν μικρόφωνα χωρίς τα διακριτικά του σταθμού. Γιατί, άραγε; Το μόνο κανάλι που το κάνει αυτό είναι ο ΣΚΑΪ, όλα τα άλλα βγαίνουν κανονικά, με τα σήματά τους.


update: Ο Γιώργος Ευγενίδης, Star πλέον αλλά ΣΚΑΪ παλιότερα, μας ενημερώνει πως πολύ καιρό τώρα και όχι το τελευταίο διάστημα ο ΣΚΑΪ βγαίνει με «γυμνά» μικρόφωνα. Το «γιατί άραγε;» παραμένει ωστόσο.



 

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου