Τετάρτη, Μαΐου 18, 2022

Βρετανία: Χειροπέδες σε βουλευτή του Μπόρις Τζόνσον – Ύποπτος για βιασμό και άλλα σεξουαλικά αδικήματα







Η Αστυνομία δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του


Ακόμα ένα σκάνδαλο για την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον μόλις ξέσπασε, καθώς ένας βουλευτής του κατηγορείται για βιασμό και άλλα σεξουαλικά αδικήματα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο βουλευτής, που δεν κατονομάζεται, κρατείται για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 2002 και 2009 στο Λονδίνο, τονίζει η εφημερίδα επικαλούμενη την αστυνομία.



Μάλιστα, ένας εκπρόσωπος του γραφείου των Συντηρητικών που είναι αρμόδιο για την κομματική πειθαρχία στο Κοινοβούλιο δήλωσε ότι ο βουλευτής είπε ότι θα απέχει από τις κοινοβουλευτικές ιδιότητες όσο διενεργείται η έρευνα.

Σημειώνεται, ότι η τωρινή βρετανική κυβέρνηση κατηγορείται για μια σειρά από σκάνδαλα, που έχουν βγει στη δημοσιότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικά, ο Τζόνσον ερευνάται για παραβίαση του lockdown όταν είχε εφαρμοστεί, πριν ένα μήνα βουλευτής του καταδικάστηκε για τον βιασμό 15χρονου αγοριού, ενώ αποκαλύφθηκε ότι η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών απολαμβάνει επίσημα ειδικό φορολογικό καθεστώς, παρόλο που είναι κόρη εκατομμυριούχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου