Τετάρτη, Μαΐου 18, 2022

Τροχαίο για τον δικηγόρο συγγενών της σπιτονοικοκυράς των Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη! «Δέχτηκα απειλές»





Ερευνάται το ενδεχόμενο το ύποπτο τροχαίο να σχετίζεται με την υπόθεση της Πάτρας


Σε σοβαρό και ιδιαίτερα ύποπτο τροχαίο ενεπλάκη ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος καταγγέλλει ότι δεχόταν απειλές αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα καταγγέλλει ότι ένα αυτοκίνητο χτύπησε το δικό του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε: «Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο από πίσω το οποίο έχει εξαφανιστεί. Εγώ εν συνεχεία προσέκρουσα στο μπροστινό όχημα και οι δύο βρεθήκαμε στο μεσαίο διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού. Το αυτοκίνητό μου “σηκώθηκε” στον αέρα και προσγειώθηκα με τους αερόσακους» περιέγραψε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το τροχαίο να ήταν κάποιου είδους προειδοποίηση για την υπόθεση την οποία χειρίζεται, καθώς όπως λέει είχε δεχτεί απειλές να την εγκαταλείψει: «Θα αναλυθούν όλα αν είναι τυχαίο γεγονός ως τροχαίο ή είναι κάποιο γεγονός που συνδέεται με τις απειλές που είχα δεχτεί ως δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς όταν ανέλαβα την υπόθεση για να εξιχνιάσω όλες τις πτυχές», δήλωσε και πρόσθεσε: «Με είχαν απειλήσει να μην συνεχίσω την υπόθεση των Πατρών».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο οι αρχές θα ερευνήσουν την υπόθεση: «Οι ανακριτικές Αρχές και η Τροχαία θα διερευνήσει την υπόθεση. Υπάρχουν πλευρές από διάφορους ανθρώπους, που θέλησαν να με καλέσουν στο τηλέφωνο και να μου πουν να μην ασχοληθώ με τον κ. Δασκαλάκη. Άφησαν να εννοηθεί ότι θα πρέπει να έχω κάποιους φόβους για να μην βγάζω στοιχεία για τον ίδιο. Ήθελα να μπορέσω να αποδείξω ότι ο κ. Δασκαλάκης είναι μέσα στο κάδρο των ευθυνών και ως πατέρας και ως πληρεξούσιος της σπιτονοικοκυράς (…). Ο κ. Δασκαλάκης χειριζόταν τα οικονομικά της. Παραδέχθηκε ότι πήρε τη μηχανή του με τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς, το ομολογεί δηλαδή. Πρέπει να κληθεί για να εξηγήσει πώς πήρε τη μοτοσυκλέτα με τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου