Παρασκευή, Μαΐου 27, 2022

Golden Boys και στην ΕΥΔΑΠ: Οι διακοπές νερού κίνητρο για έξτρα μπόνους!

 



Νίκαια, Κερατσίνι, Πέραμα, είναι κάποιες από τις περιοχές στις οποίες δεκάδες πολίτες έχουν καταγγείλει ότι η ΕΥΔΑΠ διακόπτει την υδροδότηση στα σπίτια τους λόγω οφειλών της τάξεως των 100-150 ευρώ!
Η πρακτική αυτή φέρεται να συνδέεται με τον νέο κανονισμό αποδοχών που υιοθέτησαν τα «γαλάζια» golden boys της εταιρείας, καθώς οι διακοπές νερού σε όσους χρωστάνε στην ΕΥΔΑΠ έχουν καταστεί ως κίνητρο για να αποκτούν έξτρα αμοιβές και μπόνους αποδοχών!

Αυτό υποστηρίζει και καταγγέλλει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος έφερε στο φως τις σχετικές υποθέσεις έχοντας επώνυμες καταγγελίες.Από την πολιτική αποδοχών της ΕΥΔΑΠ

«Η εξοργιστική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ να διακόπτει το νερό των σπιτιών από τις φτωχογειτονιές και τους μεροκαματιάρηδες της Β΄ Πειραιά, φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της αντίληψης της κυβέρνησης Μητσοτάκη» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Ο κ.Ραγκούσης ζητά από την ΕΥΔΑΠ να προσκομίσει το σύνολο των στοιχείων για τον συνολικό αριθμό εντολών διακοπής υδροδότησης, τον συνολικό αριθμό εκτέλεσης εντολών διακοπής, καθώς και τα ποσά οφειλών, σε Δραπετσώνα-Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Νίκαια, Πέραμα και Σαλαμίνα.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση:

Τις τελευταίες ημέρες έγινα αποδέκτης επώνυμων καταγγελιών από πολίτες που κατοικούν στη Νίκαια, το Κερατσίνι και το Πέραμα για την απολύτως απεχθή ενέργεια της ΕΥΔΑΠ να πηγαίνει στα σπίτια τους και να διακόπτει την υδροδότηση των κατοικιών τους, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, ακόμα και για ποσά 100 και 150 €.

Η εξοργιστική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ να διακόπτει το νερό των σπιτιών από τις φτωχογειτονιές και τους μεροκαματιάρηδες της Β΄ Πειραιά, φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της αντίληψης της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πρόκειται για μία απόφαση που γίνεται ακόμη πιο εξοργιστική, όταν κάποιος διαβάσει ότι σύμφωνα με τον νέο κανονισμό αποδοχών που υιοθέτησαν τα γαλάζια golden boys της εταιρείας, οι διακοπές νερού σε όσους χρωστάνε στην ΕΥΔΑΠ έχουν καταστεί ως κίνητρο για να αποκτούν έξτρα αμοιβές και μπόνους αποδοχών.

Η ΕΥΔΑΠ υποχρεούται να προσκομίσει το σύνολο των στοιχείων που της ζητήθηκαν με εξαιρετικά επείγον έγγραφο που υπογράφω ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Β΄ Πειραιά, για τον συνολικό αριθμό εντολών διακοπής υδροδότησης, τον συνολικό αριθμό εκτέλεσης εντολών διακοπής, καθώς και τα ποσά οφειλών, σε Δραπετσώνα-Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Νίκαια, Πέραμα και Σαλαμίνα.

Η ανάλγητη και απάνθρωπη λειτουργία της κυβερνητικής ΕΥΔΑΠ, δεν θα μείνει αναπάντητη ούτε από την κοινωνία, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Επισυνάπτονται:

1. Η αίτηση για παροχή στοιχείων προς την ΕΥΔΑΠ
2. Το Παράρτημα 1, από την Απόφαση της πολιτικής αποδοχών της Γ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου