Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022

40χρονος, φορέας του AIDS βίαζε τα τρια παιδιά της συντρόφου του


Οι μνήμες από τον εφιάλτη που ζούσαν επί χρόνια στη Ρόδο τρία παιδιά, τα οποία φέρεται ότι βίαζε και κακοποιούσε ο 40χρονος σύντροφος της μητέρας τους, που είναι και φορέας του AIDS, θα ζωντανέψουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Το οικογενειακό δράμα είχε αποκαλυφθεί πριν από ενάμιση χρόνο. Η μητέρα είχε αποκτήσει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο και άλλα τρία από τον μετέπειτα σύντροφό της. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος είχε βαφτίσει τα μικρότερα δίδυμα παιδιά της. Μετά τον χωρισμό της με τον προηγούμενο σύντροφό της και πατέρα των μικρότερων παιδιών, ο 40χρονος τη φιλοξένησε μαζί με τα παιδιά της, τα οποία στη συνέχεια υιοθέτησε.

Το 2018 υποβλήθηκαν οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα να διαταχθεί έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. Ομως, τότε, η μητέρα και τα παιδιά αρνήθηκαν στην κοινωνική λειτουργό ότι ο 40χρονος ήταν κακοποιητικός. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν διαφορετική, καθώς η μητέρα κατήγγειλε ότι η ίδια και τα τρία μικρότερα παιδιά κακοποιούνταν σωματικά, αλλά το απέκρυπτε από τις κοινωνικές υπηρεσίες για να μη χάσει την επιμέλεια των παιδιών! Οπως είπε, ο κατηγορούμενος της πετούσε βαριά αντικείμενα, όπως σίδερο και αφυγραντήρα, την είχε απειλήσει με μαχαίρι και την είχε καρφώσει με ένα ξύλο!

«Κορυφή του παγόβουνου» αποτέλεσε η καταγγελία της μητέρας στην Αστυνομία τον Μάρτιο του 2020, ότι η μικρή της κόρη τής είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο. Ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας της πρώην συντρόφου του για να τον εκδικηθεί. Στο μεταξύ, κυκλοφορεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εγγύησης 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης προσέγγισης των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη και όταν ήταν 27 χρόνων, καθώς είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 42 μηνών από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου επειδή, αν και ήταν φορέας του AIDS, είχε συνάψει σχέση με δύο γυναίκες και τους μετέδωσε τη θανατηφόρα νόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου