Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2022

Φονικό στη Ραφήνα - Συγκλονίζει η μαρτυρία φίλου του 42χρονου: «Παραμορφώθηκε το κεφάλι του»

 

Συγκλονίζει η μαρτυρία στενού φίλου του 42χρονου Δημήτρη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια μέχρι θανάτου στη Ραφήνα λόγω μιας ασήμαντης παρεξήγησης.


«Πήγαινε στην τουαλέτα, κάποιος τον χτύπησε στον ώμο και είπε “sorry”, ξέρω εγώ “τι sorry” κι έγινε μικρός τσαμπουκάς μέσα εκεί. Πιάστηκαν λίγο στα χέρια. Δεν ξέρω τι τού είπε ο άλλος, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Στον γυρισμό από την τουαλέτα πήγε κάθισε στη μεριά του στο μπαρ και πήγε εκείνος και του είπε “για έλα λίγο έξω να τα πούμε”. Βγήκε έξω και την είχαν στήσει από την πίσω πλευρά», είπε ο φίλος του, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ήταν τρία άτομα, τον χτύπησαν στο κεφάλι. Είχε πέσει κάτω και συνέχιζαν να τον χτυπούν. Του έσπασαν το κεφάλι, έχασε πολύ αίμα, παραμορφώθηκε το κεφάλι του. Και να ζούσε ο άνθρωπος, δεν θα μπορούσε να ζήσει, θα ήταν κλινικά νεκρός», ανέφερε ο φίλος του 42χρονου.

«Ο Μήτσος δεν έδινε δικαιώματα τόσα χρόνια που τον ξέρω, κάναμε παρέα. Ούτε καν καβγάδες. Τίποτα. Ούτε καν να προκαλέσει. Δηλαδή θα καθίσει στη μεριά του, θα μιλάγαμε, θα κάναμε χαβαλέ. Ποτέ στα τόσα χρόνια που τον ξέρω, ποτέ δεν είχε κάνει τέτοιο πράγμα, να προκαλέσει καβγά. Ούτε μια φορά. Δηλαδή, βλέπαμε καβγά και φεύγαμε. Η ψυχή του δεν υπήρχε. Δεν είχε πειράξει άνθρωπο. Αυτοί πήγαιναν ψάχνοντας. Από την πείρα που έχω, αυτοί για να έχουν τέτοια πράγματα, φονικά όπλα πήγαν για να κάνουν ζημιά στάνταρ», πρόσθεσε ο φίλος του 42χρονου.

«Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα πρέπει να τιμωρηθούν. Να τους πιάσουν να τους χώσουν στα κάτεργα. Πρέπει να τιμωρηθούν. Η κοινωνία πρέπει να τους τιμωρήσει. Δικαιοσύνη. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τους βάλουν στην ηλεκτρική καρέκλα για εμένα», κατέληξε ο φίλος του αδικοχαμένου Δημήτρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου