Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2022

Η ανάρτηση Κακλαμάνη μετά την περιπέτεια της υγείας του





«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ» γράφει ο Νικήτας Κακλαμάνης, στο λογαριασμό του στο Twitter, για την περιπέτεια της υγείας του.

Η ανάρτηση που έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης


«Υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ με απόλυτη επιτυχία», έγραψε σε ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», αναφέρει ο κ. Κακλαμάνης, για την επέμβαση που υποβλήθη.


«Σήμερα το πρωί, λοιπόν, έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογραφία), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Στη συνέχεια υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ, με απόλυτη επιτυχία», σημειώνει.

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνω 1-2 ημέρες στο νοσοκομείο και από Δευτέρα θα επιστρέψω κανονικά στα καθήκοντά μου!
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!», συμπλήρωσε ο κ. Κακλαμάνης.


Στο «Ελπίς» για επέμβαση εισήχθη ο Νικήτας Κακλαμάνης

Υπενθυμίζεται ότι στην Καρδιολογική του «Ελπίς» εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης (29/6) ο Νικήτας Κακλαμάνης για διπλό στεντ.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής στην Α Αθηνών της ΝΔ,  υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά και του τοποθετήθηκε διπλό στεντ, μετά από πόνους στο στήθος και εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κυρίως για προληπτικούς λόγους και κρίνεται πως εάν δεν υπάρξουν επιπλοκές τα επόμενα 24ωρα τότε μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λάβει εξιτήριο.

«Περαστικά στον Νικήτα Κακλαμάνη και γρήγορα πάλι δυνατός δίπλα μας», έγραψε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με μήνυμά του στο twitter ανάφερε: «Σιδερένιος Νικήτα και περαστικά! Όλα θα πάνε καλά, θα το ξεπεράσεις και αυτό. Έχεις δυνατή καρδιά εσύ και τσαγανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου