Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2022

Τα «funds του Χάρη» πουλάνε, η ΔΕΗ αγοράζει ίδιες μετοχές! Οι 2 μεγάλες οικογένειες, το 10% και το CVC!

 


Εκεί που ο Χάρης Ηλιάδης ήταν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του ελληνικού Χρηματιστηρίου, ξαφνικά χάθηκε από προσώπου γης!



Που χάθηκε άραγε ο Χάρης (ένας είναι ο Χάρης); Γιατί εξαφανίστηκε ο περίφημος..συντονιστής των αυξήσεωνκεφαλαίου της Τρ. Πειραιώς, της Alpha και της ΔΕΗ;



Μήπως στην τελευταία κρύβεται η απάντηση του μυστηρίου της εξαφάνισης του διάσημου στους κόλπους της ελληνικής Κεφαλαιαγοράς (αλλά και του Μαξίμου) Έλληνα διαχειριστή κεφαλαίων της τεράστιας επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs που επί καιρώ συντόνιζε όλες τις επιχειρηματικές εξελίξεις, εισηγμένων και μη;

Τα funds του Χάρη πουλάνε , η ΔΕΗ αγοράζει ίδιες μετοχές!

Ο Χάρης λοιπόν μπορεί να χάθηκε, όμως τα «funds του Χάρη» ζουν και βασιλεύουν στη Λεωφόρο Αθηνών!Το τελευταίο διάστημα μάλιστα «έπιασαν δουλειά» και αδειάζουν με «καράβια» τις μετοχές της ΔΕΗ που αγόρασαν στην αύξηση κεφαλαίου στα 9 ευρώ!

Προφανώς λόγω κλεισίματος εξαμήνου δεν θέλουν να καταγράψουν τις θέσεις σε ισολογισμούς και λογιστικές καταστάσεις. Οπότε πουλάνε μαζικά και μανιωδώς πριν εκπνεύσει ο μήνας!

Από την άλλη πλευρά ωστόσο, η ΔΕΗ αγοράζει! Μέσα από το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών, όπως ακριβώς πράττουν όλες οι μεγάλες και σοβαρές επιχειρήσεις που σέβονται τους μετόχους τους, μικρούς και μεγάλους, η ΔΕΗ ήδη στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τη μετοχή της.

Και μέσα από τις αγορές ιδίων μετοχών, αλλά και μέσα από το επενδυτικό αναπτυξιακό της πρόγραμμα, που παράγει κέρδη και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες!




Δύο μεγάλες επιχειρηματικές οικογένειες και το CVC φλερτάρουν με το 10% της ΔΕΗ!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι την ώρα τούτη, παρά την ευρύτερη οικονομική, ενεργειακή και χρηματιστηριακή κρίση, 2 μεγάλες επιχειρηματικές οικογένειες φέρονται επίσης να αγοράζουν μετοχές της ΔΕΗ από το ταμπλό αποσκοπώντας να χτίσουν θέση μέχρι και σε ποσοστό 10% επί του συνόλου της Δημόσιας Επιχείρησης!




Ταυτοχρόνως, ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός πρόσθετου 10% των μετοχών της ΔΕΗ φέρεται να έχει εκδηλώσει το CVC, που επίσης μέσα από το ταμπλό θα αναγκαστεί να χτίσει τη μετοχική του θέση, μετά τη φημολογούμενη άρνηση της κυβέρνησης να του πωλήσει ένα πρόσθετο 10% – 20% στην τιμή των 8 ευρώ ανά μετοχή!




https://radar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου