Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2022

Μύκονος: Στον κόλπο της Ψαρρούς έριξε άγκυρα το πλωτό παλάτι «Sunrays» – Νοικιάζεται για 1 εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα (εικόνες & βίντεο)




Η Μύκονος αρχίζει να γεμίζει και από εντυπωσιακά σκάφη


Η Μύκονος το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, «πόλος έλξης» του διεθνούς jet set και το φετινό καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Στον κόλπο της Ψαρρούς έριξε άγκυρα το πλωτό παλάτι «Sunrays», αξίας 130 εκατομμυρίων, το οποίο νοικιάζεται για 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα..


H δεύτερη πισίνα στο πλωτό παλάτι Sunrays

Η Μύκονος αρχίζει να γεμίζει και από εντυπωσιακά σκάφη που καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο. Η πολυτελής θαλαμηγός έφτασε «Sunrays» στην Ψαρρού και κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων, όπως σημειώνει η τοπική ιστοσελίδα mykonoslive.tv.
Το σαλόνι του υπερπολυτελούς γιοτ Sunrays

Το υπερπολυτελές γιοτ αξίας περίπου 130 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ναυπηγήθηκε το 2010 στην Ολλανδία, έχει μήκος 86 μέτρα και πλάτος 14 μέτρα, ενώ η συνήθης ταχύτητά του είναι 14 κόμβοι. Μπορεί να φιλοξενήσει 12 επιβάτες σε εννέα σουίτες, τους οποίους εξυπηρετούν τα 27 άτομα του πληρώματος.

H μία πισίνα στο πλωτό παλάτι Sunrays



Μεταξύ άλλων, η υπερπολυτελής θαλαμηγός διαθέτει ευρύχωρη πισίνα με μπαρ, πίστα χώρου, σπα, καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, lounge που μετατρέπεται σε σινεμά και εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες όπως σκι, wakeboard, scuba diving και kayak.

Το μπαρ του υπερπολυτελούς γιοτ Sunrays

Στο εσωτερικό του η πολυτέλεια περισσεύει και η επένδυση με ακριβά υλικά είναι ορατή παντού. To Synrays διατίθεται προς ενοικίαση για κρουαζιέρες στην Μεσόγειο με τιμή που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ανά εβδομάδα.

Το μπάνιο του υπερπολυτελούς γιοτ Sunrays

s


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου