Τρίτη, Ιουνίου 28, 2022

«Viral» η φωτογραφία της Κεραμέως με τον Alice Cooper -Ξανά θετική στον κορονοϊό





Επικό «τρολάρισμα» από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης


«Viral» στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως με τον «αρχιτέκτονα» της ροκ μουσικής Alice Cooper.

«Χθες, σε μία μαγική βραδιά στο Μουσείο της Ακρόπολης πριν από τη μεγάλη αποψινή συναυλία με στόχο την ευαισθητοποίηση για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα, μια πρωτοβουλία του Phoebus, του Desmond Child και του Giorgos Lempesis. Kαλλιτέχνες από τη διεθνή και την εγχώρια μουσική σκηνή, όπως Alice Cooper, Rita Wilson, Bonnie Tyler, Sakis Rouvas ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους για να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά η διεκδίκηση για την επανένωση των γλυπτών» ανήρτησε σήμερα η υπουργός Παιδείας.


Και ήταν αρκετό, για να αρχίσει το τρολάρισμα από χρήστες των social media:


 

 

 

001.jpg
02.jpg

 

03.jpg

 

04.jpg

 

Η υπουργός παιδείας, Νίκη Κεραμέως, διαγνώστηκε ξανά θετική στον κορονοϊό.

Η υπουργός ανακοίνωσε τη διάγνωση μέσω του μηνύματός της στην εκδήλωση του υπουργείου Παιδείας στο Ζάππειο για τα 35 χρόνια από την έναρξη του Erasmus+.


Απευθυνόμενη στους καλεσμένους της εκδήλωσης, η Νίκη Κεραμέως εξήγησε ότι δεν βρίσκεται εκεί λόγω κορονοϊού.

Θυμίζουμε πως η Νίκη Κεραμέως έχει νοσήσει ξανά τον Οκτώβριο του 2020. Όπως ανέφερε τότε η ίδια η Νίκη Κεραμέως, ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού και έτσι κόλλησε και η υπουργός Παιδείας.

Στο μεταξύ, «viral» έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογραφία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως με τον Alice Cooper, τον δημοφιλή τραγουδιστή της ροκ μουσικής, πριν την αποψινή συναυλία του τελευταίο και άλλων καλλιτεχνών στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

.



Η συνάντηση της Νίκης Κεραμέως με τον Alice Cooper έγινε στα πλαίσια εκδήλωσης για την αποψινή συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν πασίγνωστα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου