Κυριακή, Ιουλίου 03, 2022

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αδειάζει το σπίτι που έμεναν


Μία ανάσα από την ανωμοτί κατάθεση που έχει κληθεί να δώσει ως ύποπτη βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας και η οικογένειά της αδειάζει το σπίτι που έμενε η ίδια, με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα αδικοχαμένα κοριτσάκια, στην οδό Μπιζανίου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το πρωινό του Σαββάτου η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο έχουν μεταβεί στο σημείο, με σκοπό να «κλείσουν» το σπίτι.

Όποια αντικείμενα θεωρούν πως πρέπει να μεταφερθούν τα βάζουν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα, ενώ ακόμη και παιχνίδια των τριών παιδιών μεταφέρονται με μαύρες σακούλες στους κάδους απορριμμάτων.

Η απόφαση αυτή της οικογένειας είναι σε πλήρη συμφωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου, δεδομένου ότι πλέον το σπίτι δεν κατοικείται και κάποια πράγματα που υπάρχουν θεωρούνται χρήσιμα και θα μεταφερθούν σε άλλο σπίτι.

Σε ό,τι αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη είχε μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι και μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον περασμένο Απρίλιο, συγγενικό του πρόσωπο είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας και είχε πάρει μόνο το ημίαιμο λαμπραντόρ, που ήταν δικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου