Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2022

«Ήμουν λίγο επίμονος, όχι βιαστής» λέει ο τράπερ Saint που συνελήφθη για βιασμό 16χρονης
«Η κόρη μου δεν είναι καλά ψυχολογικά» λέει η μητέρα της ανήλικης


Αρνείται ότι βίασε την 16χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός τράπερ Saint, τα στοιχεία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα μετά από εντολή εισαγγελέα, η ΕΛ.ΑΣ.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά. Δεν τον γνώριζε, μέσα από το ίντερνετ, μέσα από κάποια άλλη φίλη ίσως από την αδερφή της είχε κάποιο αγόρι, έτσι δηλαδή, δεν τον γνώριζε, δεν έχουν βγει ποτέ. Δηλαδή... απλά την είδε, αυτό. Την ενόχλησε στο Instagram, του είπε ότι δε θέλω να με ενοχλείς» δήλωσε η μητέρα της ανήλικης μιλώντας στο Live News.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα, ο τράπερ είχε στήσει καρτέρι έξω από τη σχολή χορού όπου είχε μάθημα η 16χρονη: «Πήγε τον βρήκε, το κορίτσι ήταν στον χορό επτά η ώρα το απόγευμα, την είχε στημένη δύο – δυόμισι ώρες με το που βγήκε από εκεί ‘να σου πω’, με το ‘να σου πω’ την τράβηξε μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε στο δίπλα χωράφι. Εκεί προσπάθησε, υπάρχουν στοιχεία, εγώ μέσα σε… Γιατί πηγαίνω καθημερινά, την πηγαίνω και τη φέρνω, την βρήκα στον δρόμο σε κατάσταση πολύ χάλια και πήγα αμέσως στην αστυνομία» είπε η μητέρα της ανήλικης.Ο 26χρονος τράπερ ο οποίος βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών αρνείται τις κατηγορίες: «Καταρχήν δεν έγινε έτσι, ούτε βιασμός έγινε, ούτε αρπαγή, ό,τι λέει. Αυτή ήρθε με τη θέλησή της. Βρεθήκαμε δύο – τρεις φορές με την αδερφή της. Ο ξάδερφός μου μίλησε με την αδερφή της και έτσι έγινε η γνωριμία. Βγήκαμε δύο φορές τέσσερα άτομα και την τρίτη κανονίσαμε μόνοι μας, με τη θέλησή της. Μου έδειχνε ναι ότι υπήρχε θέληση αλλά αυτή είπε και καλά ότι την πήρα με το ζόρι, με χρεώνει αρπαγή, ότι την εκβίαζα. Σε κάποια μηνύματα που έχω και στο κινητό μου, μου λέει ‘όταν κοιμηθεί η μάνα μου και ο μπαμπάς μου μπορώ να βγω’».
«Ζητώ συγγνώμη, ήμουν επίμονος»

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Στην αρχή ήταν θετική, πήγα και την πήρα εγώ με το αμάξι και λέω ‘ξέρεις κανέναν μέρος να πάμε κάπου εδώ κοντά;’, και μου λέει ‘όχι’ και λέω ‘πάμε κάπου στην τύχη’ και βρήκαμε ένα μέρος και πήγαμε κάτσαμε μέσα στο αμάξι. Μετά για μια φάση έλεγε ‘σταμάτα, δε θέλω’ και εγώ αντί να πω ‘ άντε φύγε, τέλος, πάω να σε αφήσω να φύγω’ ε, να λιγάκι επέμενα ‘έλα να σου δώσω κανένα φιλάκι, κανένα έτσι, κανένα γιουβέτσι’ και αυτή έκανε ηχογράφηση χωρίς να ξέρω. Έλεγε ‘δε θέλω, δεν κάνω’ αλλά η στάση της ήταν σαν να θέλω ρε φίλε. Αλλά εγώ μέσα στην ηχογράφηση δεν είμαι άγριος και τέτοια. Μετά της είπα ‘έλα να σε πάω εκεί που σε πήρα’, την άφησα και έφυγα».

Μάλιστα ο ίδιος λέει ότι ήταν πιεστικός και ζητάει συγγνώμη: «Να ζητήσω συγγνώμη από αυτήν και την οικογένειά της αν νόμιζε ότι θα γίνει κάτι κακό. Εγώ δεν είχα κανέναν τέτοιον σκοπό απλά ήμουν λίγο επίμονος γιατί μου άρεσε. Ζητώ συγγνώμη. Επειδή που μιλούσαμε έδειχνε θετική, δηλαδή στα μηνύματα, αλλά μετά έγινα λίγο πιο επίμονος, μετά κατάλαβα το λάθος μου. Δεν έχω πειράξει κανέναν ποτέ στη ζωή μου, δεν έκανα τίποτα, θα μου μείνει και το όνομα ‘ο βιαστής’ και δεν είμαι τέτοιο παιδί».
«Δεν είναι βιαστής» λέει η δικηγόρος του

Από πλευράς της η δικηγόρος του Ανθούλα Ανάσογλου μιλάει για λάθος του 26χρονου: «Υπήρξε λάθος και το πληρώνει. Ο άνθρωπος κατάλαβε το λάθος του γι’ αυτό είναι στη φυλακή. Έχει κάνει λάθος, το δέχεται αλλά δεν είναι βιαστής. Δεν είναι ούτε βίαιος, ούτε βάναυσος. Θέλει να αποδείξει ότι δεν είναι κακό παιδί, έκανε σφάλμα, ζητάει συγγνώμη και θέλει να κριθεί για το σφάλμα που έκανε, όχι για την υπερβολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου