Τρίτη, Αυγούστου 16, 2022

Σοκ στο Κουκάκι: Προσπάθησαν να αρπάξουν παιδάκι μέσα από τα χέρια της θείας του στο κέντρο της Αθήνας





Οι φωνές της θείας έσωσαν το παιδί από την αρπαγή!

Με ψυχολογικά προβλήματα η άγνωστη γυναίκα που πήγε να πάρει το 2χρονο



Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία παραλίγο να διαδραματιστεί την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας, όταν μία άγνωστη γυναίκα... προσπάθησε να αρπάξει από το αυτοκίνητο ένα παιδί δύο ετών. Άμεση η κινητοποίηση της θείας του που το είχε υπό την επίβλεψή της.


Την απόπειρα αρπαγής του μικρού παιδιού στην οδό Μεϊντάνη στο Κουκάκι, διερευνούν οι Αρχές. Η καταγγελία στο Α.Τ. Ακροπόλεως έγινε την περασμένη Παρασκευή, 12/8, αλλά το συμβάν έγινε γνωστό σήμερα. Το 2 ετών παιδάκι ήταν με την θεία του, η οποία πήγε να το βάλει στο αυτοκίνητό της για να φύγουν. Μια άγνωστη γυναίκα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί. Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, η θεία άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα η άγνωστη να τρέπεται σε φυγή.

Η θεία πήρε το δύο ετών ανιψάκι της και γύρισαν σπίτι τους, ειδοποιώντας αμέσως τους γονείς τους και προχωρώντας στην καταγγελία του περιστατικού. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το παιδί εθεάθη να μπαίνει στο σπίτι της που επίσης βρίσκεται στην οδό Μεϊντάνη στο Κουκάκι. Κάτοικοι της περιοχής αναγνώρισαν την γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το παιδί από το αυτοκίνητο της θείας του. Πρόκειται για μια 55χρονη επίσης κάτοικο της περιοχής, αλλά δεν εντοπίστηκε από τις Αρχές στο σπίτι της μετά την καταγγελία.

Με ψυχολογικά προβλήματα η γυναίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις φορές είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα η 55χρονη γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το ανήλικο παιδί. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της και άρχισαν να χτυπούν την πόρτα της δίχως να παίρνουν απάντηση. Έπειτα από εντολή του εισαγγελέα, οι αστυνομικοί παρουσία δικαστικού λειτουργού, μπήκαν στο χώρο και συνέλαβαν την γυναίκα, με την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της θείας του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου