Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2022

Προειδοποίηση τρόμου από την Ρωσία για πυρηνικό ολοκαύτωμα που θα σκεπάσει την Ευρώπη



Δριμύ κατηγορώ κατά της Ουκρανίας που συνεχίζει να βομβαρδίζει το πυρηνικό εργοστάσιο της Zaporozhye

Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ Vasily Nebenzya προειδοποίησε ότι:
«Εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις των Ουκρανικών δυνάμεων, η πραγματική κλίμακα της πυρηνικής καταστροφής στο ZNPP δεν είναι αδύνατο να την φανταστεί η ανθρωπότητα. Σε αυτή την περίπτωση, όλη η ευθύνη για αυτό θα πέσει στους δυτικούς χορηγούς του Κιέβου».

Αναφερόμενος στο μέγεθος της ενδεχόμενης καταστροφής, αποκάλυψε ότι θα πληγεί ολόκληρο το ουκρανικό έδαφος, αλλά και η Ρωσία, η Λευκορωσία, η Μολδαβία, η Ρουμανία και Βουλγαρία. Όλα αυτά στο πλέον αισιόδοξο σενάριο!

Ο ΔΟΑΕ (Διεθνής οργανισμός ατομικής ενέργειας) εντείνει τις επαφές με τη Ρωσία, την Ουκρανία και τον ΟΗΕ για να στείλει μια αποστολή στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye, όπως αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής του οργανισμού

Όπως είπε σήμερα ο Vasily Nebenzia, η ρωσική πλευρά ελπίζει ότι οι εμπειρογνώμονες του ΔΟΑΕ θα επισκεφθούν τον πυρηνικό σταθμό πριν από τα τέλη Αυγούστου.

Να σημειωθεί ότι επειδή ο συγκεκριμένος πυρηνικός σταθμός βρίσκεται στα χέρια των Ρώσων, η διεθνής κοινότητα ακόμα και όσοι υποστηρίζουν σθεναρά την Ουκρανία, δεν δέχονται τους ισχυρισμούς Ζελένσκι ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν τον …εαυτό τους με κίνδυνο να προκαλέσουν πυρηνική καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου