Τρίτη, Αυγούστου 16, 2022

Ο Giannis Antetokounmpo επενδύει χρήματα στην ισραηλινή startup Antidote Health. Δείτε γιατί Τα αδέρφια μου κι εγώ μεγαλώσαμε φτωχοί και περιθωριοποιημένοι. Γι' αυτό συμπάσχω με τους πολλούς Αμερικανούς που δεν μπορούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους






Ο σταρ του ΝΒΑ Giannis Antetokounmpo συνεργάζεται με ισραηλινή startup για οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη στις ΗΠΑ. Εκτός από πρεσβευτής της επενδύει μάλιστα και χρήματα σ΄αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Zachy Hennessey στη The Jerusalem Post
Η αποστολή της Antidote Health να παρέχει οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όσους τη χρειάζονται ενέπνευσε τον Αντετοκούνμπο να συμμετάσχει στον σκοπό.
Ενώ οι τιμές για τρόφιμα, φυσικό αέριο και είδη πολυτελείας είναι συνήθως λιγότερο ακριβές στην Αμερική από ό,τι αλλού, μια από τις πιο κρίσιμες υπηρεσίες – η υγειονομική περίθαλψη – μπορεί να είναι απαγορευτικά ακριβή.

Η εταιρεία τηλεϊατρικής Antidote Health προσπαθεί να αλλάξει αυτή την τάση. Προκειμένου να διαδοθεί το μήνυμα ότι η προσβάσιμη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, η εταιρεία έχει αναλάβει ως πρεσβευτή τον επαγγελματία παίκτη του NBA Giannis Antetokounmpo.

Ο Ελληνο-Νιγηριανός παίκτης των Milwaukee Bucks εντάχθηκε στην Antidote επειδή πιστεύει στους στόχους της εταιρείας για την προώθηση της καθολικά διαθέσιμης υγειονομικής περίθαλψης.


«Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε οικονομικά προσιτή ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, ανεξάρτητα από τη φυλή, την τοποθεσία ή την περίστασή του, γι’ αυτό είμαι περήφανος που ενώνω τις δυνάμεις μου με το Antidote Health», δήλωσε ο Antetokounmpo.

«Τα αδέρφια μου κι εγώ μεγαλώσαμε φτωχοί και περιθωριοποιημένοι. Αν και είχαμε την υποστήριξη στοργικών γονιών, η απόκτηση υγειονομικής περίθαλψης ήταν ένας αγώνας. Γι’ αυτό συμπάσχω με τους πολλούς Αμερικανούς που δεν μπορούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την υγειονομική περίθαλψη. Το Antidote Health μπορεί να βοηθήσει αυτή την κρίση».


Μαζί με την ανάληψη ενός ρόλου ως πρεσβευτής για το Antidote Health, ο Antetokounmpo έχει επενδύσει στην εταιρεία με την κατανόηση ότι τα χρήματα χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τις κοινότητες, συμπεριλαμβανομένης της δικής του στο Milwaukee του Wisconsin.

Τι είναι το Antidote Health;

Η Antidote Health προσφέρει στους Αμερικανούς τόσο εφάπαξ επισκέψεις τηλευγείας όσο και μηνιαίες συνδρομές στην πλατφόρμα τηλευγείας της, η οποία παρέχει μια σειρά από οικονομικά προσιτές υπηρεσίες υγείας, από υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης έως ψυχική υγεία μέχρι προσαρμοσμένα σχέδια θεραπείας και διαχείριση φαρμάκων. Όλα γίνονται μέσω μιας εφαρμογής και ενός ιστότοπου που θέτει απλές ερωτήσεις σχετικά με τα συμπτώματα και τα ιατρικά αρχεία προτού συνδέσει τον ασθενή με έναν ζωντανό κλινικό ιατρό.


Το στάβλο της Antidote Health με ειδικούς πιστοποιημένους κλινικούς ιατρούς είναι σε ετοιμότητα 24/7. Οι επισκέψεις με έναν επαγγελματία μέσω ζωντανών βιντεοκλήσεων επιτρέπουν διαγνώσεις σε πραγματικό χρόνο, καθώς και άμεσες συνταγές που αποστέλλονται σε τοπικό φαρμακείο ή τυχόν εξετάσεις ή παραπομπές που απαιτούνται.

Ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Antidote, Avihai Sodri, δήλωσε: «Ενώ οι φίλαθλοι βλέπουν έναν θρυλικό παίκτη που κάποτε είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του μπάσκετ, υπάρχει μια άλλη πλευρά του Γιάννη που λέει για τους αγώνες που αντιμετώπισε η οκταμελής οικογένειά του ζώντας μακριά από τη πατρίδα τους. Έχει μεγάλη καρδιά και πολλή συμπόνια. Κατανοεί τα εμπόδια στην προσιτή υγειονομική περίθαλψη και πώς η διατήρηση τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ ταλαιπωρίας και ευτυχίας, της αποτυχίας και της επιτυχίας. Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε τον Γιάννη στο γήπεδο μας και υπερασπιζόμαστε τον τρόπο με τον οποίο χτίζει μια υστεροφημία-κληρονομιά πέρα ​​από το μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου