Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2022

Revenge porn στη Χαλκιδική: «Με πρόδωσε και με διέσυρε» λέει η 17χρονη που κατήγγειλε τον 24χρονο πρώην της






«Τού ανακοίνωσα την απόφαση μου. Δεν το πήρε καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε...», ομολογεί η κοπέλα


Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) καταγγέλλει ότι έχει πέσει μια 17χρονη κοπέλα από τη Χαλκιδική, η οποία κατηγορεί για την πράξη τον 24χρονο πρώην φίλο της, ο οποίος, όπως λέει, δεν δέχτηκε το ότι ήθελε να τερματίσουν τη σχέση τους.

Η γνωριμία των δύο νέων, όπως είπε η κοπέλα στο grtimes.gr, ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες. Εκείνη, όπως σημειώνει, ήταν ερωτευμένη μαζί του. Για τη σχέση αυτή, επειδή είναι ανήλικη, είχε ενημερώσει και τη μητέρα της, με την οποία, όπως λέει χαρακτηριστικά, είχε πάντα άριστη σχέση και της έλεγε τα πάντα για τη ζωή
της.

Ο νεαρός ήταν πολύ τρυφερός μαζί της και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, είπε η κοπέλα, όμως, ο αρχικός ενθουσιασμός της μετατράπηκε, τελικά, σε απογοήτευση, οπότε εκείνη αποφάσισε να τού ανακοινώσει ότι θέλει να χωρίσουν. «Άλλαξαν κάποια πράγματα στο χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά του και αυτό με ξένισε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του. Συναντηθήκαμε και τού ανακοίνωσα την απόφαση μου. Δεν το πήρε καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε», εξηγεί η 17χρονη.


Απέσπασε τους κωδικούς της

Εκείνος ανέβασε στο δικό της λογαριασμό, αφού προηγουμένως κατάφερε να αποσπάσει τους κωδικούς της με δόλιο τρόπο, βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Η 17χρονη ανέφερε στο grtimes.gr ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Προδόθηκαν τα συναισθήματα μου, με διέσυρε, δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω από το σπίτι, δεν έχω κουράγιο, είμαι συντετριμμένη. Πώς είναι δυνατόν να έκανε κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο. Και όλα αυτά, επειδή απλά του ζήτησα να χωρίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.



Η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Σημειώνεται πως είναι το δεύτερο σχετικό περιστατικό από τη Βόρεια Ελλάδα που γίνεται γνωστό τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από εκείνο με έναν 58χρονο που εξέθεσε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου της 17χρονης:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου