Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2022

Kαίτη Γκραμμά: Το πρώτο transgender μοντέλο που περπάτησε για τον οίκο Prada είναι Ελληνίδα BINTEO




Χρειάστηκαν 109 χρόνια ώστε ο οίκος να συμπεριλάβει στο fashion show του ένα κορίτσι που έχει κάνει επαναπροσδιορισμό φύλου.


Η Καίτη Γκραμμά είναι ένα transgender κορίτσι το οποίο έκανε τον επαναπροσδιορισμό του φύλου της και εργάζεται πλέον στο modeling κάνοντας συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μόδας. Μάλιστα πρωταγωνίστησε και στο διαφημιστικό spot του Pantene μαζί με άλλα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, το οποίο είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση κατά την προβολή του στους δέκτες μας και είχε ως motto το hashtag #HairHasNoGender.



Η πρώτη φορά που την είδαμε, ήταν όταν βρέθηκε στο reality μόδας GNTM και απέσπασε τέσσερα ναι, ωστόσο δεν μπόρεσε τότε να προχωρήσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού καθώς δεν είχε ακόμη υποβληθεί στην σχετική επέμβαση και είχε τεθεί γραφειοκρατικό θέμα.

Πλέον η Καίτη Γκραμμά κάνει διεθνή καριέρα και βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου όπου και περπάτησε για τον οίκο Prada αποτελώντας έτσι το πρώτο transgender μοντέλο που εντάχθηκε στο line up της επίδειξης 109 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του..


Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια σειρά από εικόνες και βίντεο στη λεζάντα των οποίων έγραψε:

After 109 years the most successful and famous fashion brand in Italy decided to include FOR THE FIRST TIME a transgender model in its show, proud of my community 🏳️‍⚧️
This girl is from Greece proud of my country 🇬🇷
This girl is ME… proud of myself! 🥰@prada ss2023 in Milan Fashion week
@boommodels #model #catwalk #milanfashionweek #prada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου