Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022

Εξήγηση για τη σιωπή Σαμαρά: Aυτός πήγε τον Λαβράνο στον Δημητριάδη




Τι θα πει για τις καταγγελίες ότι ανέτρεψε τον Μητσοτάκη το 1993 προς χάριν συμφερόντων και γιατί λέγεται ότι δεν θα πει λέξη για τις υποκλοπές!

Καθώς πλησιάζει η 7η Δεκεμβρίου και ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει το Ίδρυμα που έστησε ο ίδιος για να μελετήσει το ρόλο του στην …Ιστορία, στα πολιτικά πηγαδάκια κυριαρχούν δυο θέματα:


Το ένα είναι πως οι μελετητές του εν λόγω Ιδρύματος θα χειριστούν την ανατροπή του Κώστα Μητσοτάκη το 1993, για χάρη των «διαπλεκομένων συμφερόντων» και άλλα διόλου ευώδη που του καταλόγισε ο ανατραπείς.

Το δεύτερο αν θα ανοίξει το στόμα του για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που σαρώνει τον πρώην υπουργό του. Τα στοιχήματα μπαίνουν υπέρ του όχι.



Διότι όπως κυκλοφορεί πλέον στα ενδότερα της ΝΔ. είναι ο άνθρωπος που συνέστησε τον -διαβόητο πλέον -Γιάννη Λαβράνο στον Δημητριάδη, λέγονταν …Αντώνης Σαμαράς!

Ίσως αυτό εξηγεί και το , φημολογούμενο, κολλητηλίκι του με τον αποπεμφθέντα - αλλά όχι και εξουδετερωθέντα – ανεψιό.


Ο οποίος ακόμη δεν απάντησε τον Γ. Παπαχρήστο των «Νέων» που απέδωσε σχέση με την παρακολούθηση της… θείας του Ντόρας Μπακογιάννη και των τέκνων της και εξαδέλφων του…

Γ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου