Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022

Βόμβα για τη μυστηριώδη δημοσκόπηση που δείχνει σχεδόν ισοπαλια ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Γιατί κρύβουν το όνομα του δημοσκόπου – Ποιος γνωρίζει πολλά – Ποιος ενημέρωσε τον Μητσοτάκη


Κάποιοι πέριξ του προέδρου Αλέξη διακινούν εμπιστευτικές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν για λογαριασμό της Κουμουνδούρου και οι οποίες δείχνουν τη διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να βρίσκεται στα όρια του στατιστικού λάθους. Δηλαδή στο 3%-4%.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας powergame.gr οι άνθρωποι που διακινούσαν τη συγκεκριμένη πληροφορία για να γίνουν ακόμη πιο πιστευτοί ανέφεραν και το όνομα της εταιρείας αλλά και του επικεφαλής της, που διενήργησε τη συγκεκριμένη σφυγμομέτρηση για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Με κάλπη, με πάνω από 2.000 άτομα και σε πανελλαδικό επίπεδο. Ωστόσο, εκείνο έκανε εντύπωση ήταν πως δεν ήθελαν να αναφερθεί το όνομα και του επίθετο του δημοσκόπου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: Προφανώς ή δεν ήθελαν να γίνει γνωστό ποιος δημοσκόπος συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ ή γιατί η διαρροή γίνεται εν αγνοία του και μπορεί εντός του Δεκεμβρίου να βγάλει άλλα αποτελέσματα από αυτά που υποτίθεται «έδωσε εμπιστευτικά» στον Τσίπρα.  Όμως, το παιχνίδι έχει και συνέχεια. Οι ίδιες πηγές, πέριξ του προέδρου Τσίπρα, στο αφήγημα πως η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ είναι στα όρια του στατιστικού λάθους, σημείωναν πως κάτι αντίστοιχο καταγράφει και ένας ακόμη σοβαρός δημοσκόπος, ο οποίος ενημέρωσε τον Μητσοτάκη και γι’ αυτό μπορεί να προκηρύξει εκλογές μες στο καταχείμωνο. Εγώ, πάντως, ένα σχόλιο θα κάνω: Για να μην τους φάει το μαύρο γεράκι, ας ρωτήσουν και τον σύντροφο Πουλάκη, απ’ το Ινστιτούτο Πουλαντζά, που κάτι παραπάνω θα ξέρει σε σχέση με τη δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου