Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022

Θα κάνει αγωγή ο Δημητριάδης στον Τέλογλου;...

  


Δημήτρης Κανελλόπουλος
Πριν σας πω οτιδήποτε, θα σας δώσω και την απάντηση στην ερώτηση του τίτλου: Σιγά μην κάνει αγωγή. Μάλλον την πάπια θα κάνει. Την κάνει εδώ και μήνες δηλαδή με τόσα που βγαίνουν για το όνομά του.


Αν λοιπόν ακούσετε το podcast που έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Τάσο Τέλογλου για τις υποκλοπές, το... Σάββατο ανέβηκε στο pod.gr, θα ακούσετε τον τελευταίο να λέει ευθέως πως πίσω από το Predator και την ΕΥΠ βρίσκεται ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Ο ανιψιός ντε. Σε αυτόν που ανέθεσε με ΦΕΚ την ΕΥΠ ο πρωθυπουργός και θείος.


Σήμερα ο Γρηγόρης Δημητριάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ότι δεν έχει σχέση με τις υποκλοπές και δεν γνώριζε τίποτε.


Επομένως όσα ανέφερε ο Τάσος Τέλογλου πρέπει να συνιστούν, κατά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, βαρβάτη συκοφαντική δυσφήμιση. Ανεξαρτήτως αν ο Τέλογλου το ξέρει απ' έξω και ανακατωτά το ζήτημα αφού το ρεπορτάζ του διαρκεί μήνες τώρα.


Αν κρίνω ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης ζητάει καμιά 300αριά χιλιάδες ευρώ από την Εφημερίδα των Συντακτών και τους Reporters United για πράγματα πολύ πιο απλά (και διόλου συκοφαντικά), από τον Τάσο Τέλογλου πρέπει να ζητήσει «πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες» που έλεγε και ο Γιάννης Αλαφούζος.


Θα κάνει αγωγή στον Τέλογλου ο Δημητριάδης; Τι λέτε κι εσείς; Ή θα κάνει την πάπια; Η απόδοση που δίνουν οι στοιχηματικές δεν πρέπει να είναι μεγάλη.


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου